Hirabebek37 Kızlar iyi akşamlar arkadaşım 3 aylik evli ilişkiye girememişler hala korkuyomus doktor vajinusmus teşhisi koymuş psikoloğa gitmen lazım demiş başına gelen varmı nasıl atlatabilir ?
Mt_01 Hirabebek37 benim de en yakın arkadaşımın başına geldi. Durumları nasıl cinsel terapi alabilir. Tedavisi var arkadaşım çok memnun kaldı
yinehamile35 Hirabebek37 aynı şeyi yaşadım evlenince 2 ay ilişkiye giremedim ve cinsel terapi aldım tamamen kurtuldum arkadaşına söyle internetten CİSED araştırsın bulunduğu şehirde bu eğitimi almış bir doktora görünsün çok kısa sürede çözüm oluyor
rua_da_senhora_das_verdades Hirabebek37 başıma geldi. Tam 16 ay birliktelik olmadı. Biz ne olduğunu anlayamadık yanlış yönlendirildik vs derken çok zaman kaybettik. Devlet hastanesinde başladık ilk tedaviye sonra pandemi başlayınca randevular iptal edildi. Özel online tedaviyle devam ettik. 4 seansta çözdük.
Zeyna_ @Hirabebek37#163481657 7 ay cinsel ilişki olmadı. Bu bir psikolojik rahatsizlik. Daha sonra psikolog ile 1 ayda çözebildik.kesinlikle gitmeli