Ulbsss Kızlar ya bebişim 2.5 aylık aspiratör ile temizliyorum ama yeterli olmuyor galiba genizinde sanki balgam varmış gbi rahatsız oluyor bebeğim belli ne yapabilirim fikir verirmisiniz
Zuhalllllllllll Ulbsss burun deliklerine kahvaltılık yag sürün yüzüstü yatırım bi 5 dakika zaten kendiliğinden geliyor içerde ne var ne yok bide üstüne aglarsa tertemiz oluyor .
Uyumsuzz Ben burun için modonoz deniz suyu kullanıyorum birde otri bebe ile cekıyorum sizde öylemi? Ama yeterli olmuyo sanki
Ulbsss Uyumsuzz yeterli olmuyor çok çekmekten korkuyorum ondan mı bilmiyorum , sanki genzine ilerlemiş gbi
Zuhalllllllllll Ulbsss ben doğdugundan beri yapıyorum o aspiratörle cekerken rahatsız oluyo cok aglıyo bu sekilde aglamıyor zararıda olmadı . Yani bende eskilerden duydum eskiler böyle yapıyormus . İşe yarıyor bayagı.
Ulbsss Zuhalllllllllll banada kayınvalidem sölemiş ama korkmuştum bişey olur diye yapmamıştım peki bu balgam gbi genzinde onada faydası olur mu
Zuhalllllllllll Ulbsss onu bilmiyorum burnundakileri döküyo ama bizde daha 30 günlüğüz bende cok acemiyim yani bildiğim kısma yorum yaptım o yüzden 😊