Kuzumveben Mervemasal takmayın artik tirnaklar cabuk uzar bebekler icin makaslar varya onunla kesin ve kendi sutunuzden surebilirsiniz
Aybukealtintas Mervemasal birsey olmaz canım benimki 6aydır çizmediği yeri kalmadı ama 2 gün sonra geçiyor hepsi
BusraElifOzhan Mervemasal Anne sütünün deva olmadığı hiçbir şey yok maşallah. Ben isiliklerine bile sürüyorum hemen geçiyor 😊
Balliturta Mervemasal ben eldiveni sadece hastanede taktım eve geldim çıkardım bebeğim 47 günlük arada yırtıyor kendini ama izide geçiyor korkmayın bu kadar çıkarın eldivenleri etrafı keşfetsinler motor gelişimi başlasın ☺️
BusraElifOzhan Mervemasal Aynen emzirdiğimde elime süt sağıp boynuna ensesine yüzüne heryerine sürüyorum 🥰
ulkununannesi Mervemasal ciltleri cok hassas ama bi o kadar da cabuk onarılıyo. hele anne sutu alıyosa 3 güne geçer korkma
Gksaksl Mervemasal Ben banyo sonrası mayıştığı için zar zor tırnaklarını kestim siz de banyo sonrası deneyebilirsiniz. Olmaz ise bebek törpüsü varmış eczanelerde burdan okumuştum öyle deneyebilirsiniz tırnak kesmeden evet çıkarmayın çok fena yapıyorlar.
ATC Mervemasal valla 1 kere benim tırnağım banyo ettirirken çizgi geçti izi defalarca kendisi çiziyo onlarda geçiyo hiç takılma 😊