Elaogemnes zehra76 işte bizimkide ne yerse biraz biraz yiyor bazen burda yazıyorlar şunu yiyor şu kdr yiyor yok artık diyorum😧
Kubradorukaras Elaogemnes valla biz 18 aylık olduk daha 11 kilo anca olduk 1 yaşından sonra kilo alımı yavasliyomus zaten hareketleri arttığı için çok şükür bebeğinizin kilosu da gayet iyiymiş bence sizde canınızı sıkmayın 😊
Tugcesilam Elaogemnes alakasi hok bnm kizimda sewdihi seyleri yemiyir tükürüyor sanirim 12.qy atagi gececek insAllah
Emirin_Annesi10 ikiKudurukAnnesi muhallebi hazır olandan mı sen mi yapıyorsun kuzum? Sen yapıyorsan tarif alabilirmiyim oğlum 13.5 aylık benmde
ikiKudurukAnnesi Emirin_Annesi10 ben yapıyorum.. 1 kaşık yulaf unu göz kararı süt ve çok az şeker koyup pişiriyorum canım
Emirin_Annesi10 ikiKudurukAnnesi bende irmikle muhallebi yapıyordum ama oğluma ağır geliyor sanırım. Zaten gazlı bi bebek ve gaz çıkaramıyor. Bide yulafı denycem insallah oda ağır gelmez sindiremiyor
ikiKudurukAnnesi Emirin_Annesi10 yok canım gelmez bence zaten yulaf tam bir tahıl kaynagı hem saglıklı