Guley Kızlar erkek bebeğime gümüş künye yaptırmak istiyorum internet sitesi var mı bildiğiniz isminide yazdircaz
Sukursebebiii Guley Trendyolda vardi ama esim bir gumuscuye deni gelip girip yaptirmis. Trendyola bakabilirsiniz 😊
Happygirl8 Guley ben de bebeklere çok yakıştırıyodum hevesim vardı yaptırcaktım ama bi tanıdığımın çocuğu kopartmış onu yutmaya kalkmış Allahtan annesi yetişmiş ondan korktum hiç yaptırmadım bebekkende ☺️😄 şimdi 17 aylık taksam anında koparır 😵😁
Sukursebebiii IceLady erkege altin haramdir. Bilimsel olarak da altinin kadinlik hormonlarini uyardigi ispatlanmistir. Dolayisiyla bebek de olsa erkege gumus tercih edilmeli. Sahsi fikrim zaten bilim ispatlamasa da dinen uygun degilse mesele bitmistir 😊
Guley Saidinanmesi32 orası öyle de canım dedeleri falan yapmak istediler de altın erkeklere caiz değil ya o yuzden
Toprakseyran Sukursebebiii neden ki? Ben böyle bir ayete hiç denk gelmedim sürekli kuran-ı kerim i meaili ile okuyan biriyim. Ayrıca erkekler de evlilik alyansını takıyor altın olarak yani 🤷♀️
Sukursebebiii Toprakseyran Kur an da degil hadiste belirtilmistir bu durum. Alyans olarak da altin haramdir. Esim de bu durumu bildiginden hatta arkadaslarimdan bazilarinin esleri de dahil gumus alyans takiyorlar 😊 Asagiya ekleyecegim linkten kolayca okuyabilirsin bu durumu 😊 linkte attigima ek olarak belirtmek isterim ki dinledigim bir kissaya gore erkege ipek de haram olmasina ragmen Peygamberimizin izni ile hasta olan ve ipek giymek kendisine iyi gelen bir sahabe efendimiz ipek giymistir. Yine de herseyin en dogrusunu Allah bilir tabi ki 😊 https://sorularlaislamiyet.com/araf-suresi-32-ayette-allahin-kullari-icin-cikardigi-suslu-ve-temiz-riziklari-kim-haram-etmis-0