Mavilimorcicek Kızlar almayı düşünüyorum ama zam gelecek diyor herkes yeni modeler de çıkmaya devam ediyor anca 2 3 aya alabilirim siz beler düşünüyorsunuz
Ikrazumra19 Mavilimorcicek bi telefona o kadar para vermem ya kendimce evet guzel telefona ama bi dusse kirilsa birsey olsa gitti tabi maddi durumlada alakali ama su ortamda param olsada vermem 🤷♀️ ama evet dolar yukseldigi icin zamlaniyor her gecen gun
Eylusunannesiii Mavilimorcicek zam geldi zaten suan cok pahali ben 128 gb Trendyolun teknosa saticisindan 8200 e aldim suan 10 binden aşağı yok😳
cydcvk Mavilimorcicek 7 bin liraya düşmüştü migrosta akakçaden bakın fiyat değişimine dolar uçtu daha da artar şimdi. Amerika dolara zam yapıyor diyen bi komşum var o aklıma geldi şimdi gerçi alakası yok ama😂
kanatsizminigim Mavilimorcicek ben aldığımda 4 5 ay önce 8 bindi şu an 11 bin sıfırı. Dolardan dolayı.
Mavilimorcicek Eylusunannesiii kardeşim 7 bin e almıştı ya beklemek mi almak mı mantıklı bilemiyorum yeni modeller ciktikcr düşer diyorum ama
Ssssraa Eşim telefoncu, zam geldi bile. Gelmeye devam edecek elbette, şiddetli bir kriz kapıda değil direkt içeriye girdi. Astrolog uzmanlar ileride sucuk yemek bile hayal olacak harcamanıza dikkat edin diyor. Tabi tercih size kalmış.
Mavilimorcicek Ssssraa ya gerçekten öyle canım bayadır telefon almıyorum eski yani bu güzellik yapıp senelerce kullanmak istiyorum aldığımı da ama dediginiz gibi gerçekten ülke durumu hiç iyi devil
OncedenGurme Mavilimorcicek 5 ay önce 7300’e almıştım adaptörü, kılıfı, ekran koruyucusu vs dahil. Şu an hem piyasada telefon yok hem de dolar kurundan dolayı pahalı 🤷🏻♀️
OncedenGurme Mavilimorcicek pahalı ama dayanıklı. En az 5-6 yıl kullanılıyor. Satarken de değeri diğer markalar gibi düşmüyor
86antikken Mavilimorcicek kesinlikle memnun kalacağınızı düşünüyorum hele ki fotoğraf çekmeyi seviyorsanız bayılacaksınız kalitesine 😻 lila rengi favorim ✌🏻 Zamlanmadan hemen alın derim. iPhone bu 1 düşmeyle kırılmıyor içiniz rahat olsun
Mavilimorcicek 86antikken ya işte düşer diye ümit ediyorum yeni modeller çıktıkça ama telefonlar kara borsa oldu resmen
Mavilimorcicek 86antikken ay işte model çıktıkça düşer belki dedim benum tezim tabi bu ama dolar uçtu gidiyor belki boule olmasa düşebilirdi 😅