FiltreKahve İki gündür burnu tıkanıyor nefes alamıyor ağzının suyu çok akıyor ateşi 37-38 arası gidip geliyor öksürük yok şu an çok şükür ama burnundan dolayı hırıltısı var. Aspiratörle de temizletmiyor ne yapacağımı şaşırdım
Bualemdeyeniyim FiltreKahve salgın var bu ara oglum kaptı nerden kaptı bilmiyorum ondan bana benden eşime geçti üçümüzde hastayız oglumda da ates yok balgamlı öksürük burun akıntısı tıkanıklığı var. Antibiyotik kullanıyoruz 5 günlük geçmezse getir dedi tekrar doktor. Bronşlar tıkalıymış hemen hemen herkesin cocugu bu sekılde. Görümcemin bebegi de hasta bu sekilde hastaneler cocuk kaynıyor bronsitten baya yatan var
Rahimesevda FiltreKahve dişden dolayı burnu tikanmaz. Yattığı odası çok mu kuru kaloriferin etkisiyle daha da kuru oluyor oda o yüzden de olabilir. Takip edin eğer öksürüğü olursa Dr götürün burnuna serum fizyolojik su sıkıp aspiratör ile çekin
FiltreKahve Rahimesevda asla ama asla temizletmiyor burnunu burnu bi temizlense rahatlayacak ama yok hastaneye götürsem temizlerler mi bilmiyorum da
Rahimesevda FiltreKahve yapıyorlar ama sizde devmli yapmasınz lazım ki açılsın burnu eşinizle beraber yapabilirisnz izin vermiyorsa ve ek olarak odasına buhar makinası alabilirsiniz odasinn nemini dengeler rahat edersiniz