Seyma_29_ Merhabalar arkadaşlar. Anne kart çıkarttım birkaç gün önce. Aylık 150 kontör yüklemesi oluyormuş otomatik. Şuan kartımda tanımlı görünmüyor. Belli bir zaman dilimin içerisinde mi yükleniyor acaba bilen var mı?
Saafie Seyma_29_ CNm şimdi snn için netten baktım bnm kartımda da gözükmüyor ama ben bir kaç defa bir yerlere gittim sıkıntı olmadı
Seyma_29_ Domino aylık otomatik 150 kontör yüklemesi oluyormuş sistemden. Buda sanırım her ay 150 basım hakkımız var demek oluyor şahsen öyle anladım 😌
Deletedmom0737 Bende alıcam ondan İstanbul’da araçla bir yerden bir yere gitmek ölüm gerçekten bir süre iki yaka arasında mekik dokuyacağım güzel bir hakmış yeni öğrendim onu
Seyma_29_ Deletedmom0737 benimde uzun zamandır aklımdaydı hoş biryere çıkmışlığımda yoktu zaten ama elimizde bulunsun illaki ihtiyaç duyulacak. Net üzerinden başvuru yaptım ertesi gün gidip aldım
Domino Seyma_29_ hee anladim cnm. o otomatik yükleniyor zaten. bastığında bakarsin. ben hastane harici kullanamiyorum. acaba vapurlar da vs de kullanılıyor mu
Seyma_29_ Domino vapura dair bir fikrim yok kullanılır mı bilmiyorum. Birde aynı gün içinde birden fazla basım yapabiliyoruz dimi. Sadece günde bir kereye mahsus değil
Domino Seyma_29_ Yok cnm istediğin kadar basabilirsin. ben 2 3 kez basıyorum bazen otobüs değiştirince