ezgioyku Kızlar fitil alışkanlık yapar mı? Bugün tam 1 hafta oldu kaka yapmayalı. Son 3 haftadır düzenimiz bu 7. Günde fitille yapıyor hep. Ne zamana kadar böyle sürecek. Kızım 3 aylık
Ugggg ezgioyku alışkanlık yapar mı bilmiyorum ama uzun süre kullanımda iyi değil eğer süregelen kabızlık mevcutta bağırsak düzenleyici danış doktoruna
Sltn ezgioyku anne sütü alıyorsa 10 gün bekleyin.karnını ovalayin tuvalete tutar pozisyonda tutarsaniz o şekilde de yapar.ben 5 6 günün sonunda gurultudan anliyordum tuvalete pozisyonunda tutunca masajda yapınca yapıyordu.sürekli fitil vermeyin cok huzursuz ve huysuzsa verin
Eminos ezgioyku benim oglumda 4 gunde bir falan yapiyordu cocuk doktoruna sordum bebegine gunluk 1 cay kasigi zeytinyağı ver zorlanmasin kabiz olmasin dedi ben simdi gi gun zeytinyağı bi gun corek otu yagi veriyorum tavsiyemdir
ezgioyku Ugggg kabızlık yok kakası sıvı, sadece yapmıyor işte sorun o, doktor kakası sıvı ise sorun yok dedi 1 haftaya kadar normal diyo ama işte her hafta her hafta fitil çok üzülüyorum
Ugggg ezgioyku bağırsak düzenleyici genede bi sor kakası sıvı olması bı anlam ifade etmiyo kendi kendine yapamıyor ve fitil koyuyosun önemli olan bu benimki 7 gün yapmazdı fitil koyuyodum bı bezi dolduryodu krema kivamindaydi kakası bi süre geçti hala fitil koyuyorsan buna başka bişey önermesi lazım fitili koydun hemen sonra bağırsak var bı zarar verse sürekli bı müdahale ediyorsun
Mirayserap Ugggg dr sorarak fitil verseniz daha iyi olmazmi benim kızımında 3 ay zamanlarında kabızlık problemi vardı genelde masaj yapardım bisiklet sürer gibi haraketler var internette onları yapardım birde probiyotik bir damla var onu kullanırdım iki güne 3 güne bir benim yardımımla yapardı sonra kendi haline bıraktım şuan ne zaman cani isterse her gün kendi yapar
Ugggg Mirayserap ben öyle yaptım fitilide doktor yazdı ama fitilde çare olmayınca probiyotik li bağırsak düzenleyici kullandık öyle normale döndü fitil bı iki kereye mahsus çare ama sürekli kullanilmamali
ezgioyku Ugggg 2,5 aylık olana kadar çok düzenliydi hergün yapıyordu. Son 3 haftadır ne olduysa yapmıyor 3tür fitille yaptırıyoruz baya cıvık yapıyo yine. Kendi kendine ne zaman yapacak tekrar çok üzülüyorum ya
Ugggg ezgioyku anladım şimdi biogia en etkili doktor bana biogia yada maflor kullan dedi ama biogia serçe parmağından bile küçük. 70 TL diyince ben mafloru aldım tekrarmi baslasan acaba tekrarlamış seninki benimki bibucuk aylıkken böyle oldu şuan beşinci aya gircez bidaha hiç olmadı oyle
Ugggg Melek21 ama o filiti koyuyo hemen üstü bağırsak Allah korusun ya bişey olursa sürekli mudehale ediyo sonra hiç calismicak bağırsakları tembellescek zaten hergun kaka yapmak zorunda değil benimki bir gün yapmazsa ertesi günün sonunda yapiyo hemen fitilmi koymaliyim
Melek21 Ugggg Canım bende kullanıyorum ama arada bir hani onun neden öyle bir bilgim yok eşim söyledi kendisiyle muhattap değilim
Ugggg Melek21 anladım ins çocuğa bişey olmaz benim bı arkadaşım iki çocuğu var ikiside bebeklikten beri kabızlık ne kullandida geçmedi ilaç kullanıyorlar hatta büyüğü üç yaşına girecek hala kabız surup sanırım onu kullanmasa yapamiyo morariyomus çocuk ikinmaktan