Melikee56 35 gunluk bebegimde 4 gün önce tip 2c kalça çıkığına rastladık tedavi için pavling bandajı kullanmaya başladık bizim gibi benzer durumları yaşayan varmi tedavi süresi nasıl olur kızım iyilesicek mi?
Hly3452 Melikee56 gecmis olsun kalca muayensindemi belli oldu yoksa drmu anladi. Bizdede olmusdu kalca ultrason unda belli oldu cift bez kullandik 1 ay falan sonra yine cekildigince duzelmis denildi.
Adakus24 Melikee56 bizde de var ama biz frejka yastığı kullandık 2 ay boyunca 7-24 daha sonra 3 ay daha sadece gece kullandık bu ay sonu kontrol bar sonuç o zaman belli olur
Masalina Melikee56 her bebek için strandar yapılan bir test bizde bebekten gitmiştik . Peki çıkarsa ne olur diye sorduğumda 2 tane bez baglamaniz yeterli olur henüz beebk olduğu için vucudu çok rahat kaynıyor zaten demişti bize.
Mmeelliikkeee Adakus24 hepinize çok geçmiş olsun.. öncesinde sıkıntısı varmıydı bebişlerin altını alırken ağlama falan.. bizim bugün randevumuzu iptal ettiler gidemedik..
Melikee56 Mmeelliikkeee hayır daha önce farketmedim ultrasonda belli oldu aman hiç geciktirmeyin ne olur ne olmaz gerçi internetten bakinca kalça çıkigini annelerde evde farkedebiliyromus tabi benim ilk annelik olduğu için bide böyle bir sorunla karsilasacagimi hiç düşünmedim
Hly3452 Melikee56 gecmis olsun insallah duzelir kendinizmi fark ettiniz. Ultrasonu bizde cunku 45 gunluklen cekmislerdi o zaman daha iyi belli oluyormus. Rabbim sifa versin
-Cansu- Geçmiş olsun benim kızımında tip2c idi 1 kalçası çok şükür 1 aylıkken pavlik bandaj kullanmaya başladık 7 buçuk aylıkken çıkardık zor bi süreç allah yardımcınız olsun