Zeynebinannesi Merhaba arkadaşlar 53 günlük bebeğim var, günde 4-5 kez kaka yapıyor, sulu birşekilde.. ama yapmadan sürekli ıkınıyor, kızarıyor. ayaklarını devamlı karnına çekıyor. Özellikle de geceleri. Gaz damlası kullansak ishal olur mu. Hangi gaz damlası en iyisidir. Önerileriniz nelerdir. Bu arada ben rezene kimyon içiyorum.bebeğe fayda olsun diye.. Yardımınıza, önerinize ihtiyacım var.. teşekkür ederim ☺️
SahinE Zeynebinannesi hiç kaka yapanayan bebeler var mesela benim ki sap simpleks kullanıyorum günde 4 defa 7 damla bio gaz ilacı kullanıyorum ama yapamıyor deliriyor resmen 😢 bence yapıyorsa bırak kullanma birşey rahatlasın diye karnına saat yönünde bebek yağı ile masaj yapıp ayaklarını karnına ittir rahat eder bizim ki az da olsa o şekilde rahat ediyor
Sedacinakkaya Zeynebinannesi ben biogaia kullanıyorum hergun ayni saatte kullanırsanız etki ediyor tavsiye ederim
Sedaras Rezeneyi 15 gün içince en az 10 gün ara verin uzun süre kullanımda gaz yapan rezene oluyo ben 30 gün sabah akşam içtim gazım çok fazla vardı tabi oğlumunda öyle. Rezeneyi bırakınca gaz sorunum kalmadı ekstra oğluma biogaia kullanıyorum iyi geldi daha önce doktor zinco verdi daha kötü yaptı aslında her damla her bebeğe iyi grlmiyo denemek lazım
Zeynebinannesi Sedaras 1 aydır sürekli içiyorum. Kaka yapıyor ama sürekli ıkınıhor, ayaklarını karnına çekiyor , ishal gıbı yapıyor. Rezeneden olabilir mi ki 🙄
Emelimsi Sedaras rezene gaz mı yapıyor? Gaz problemi için dpktor kullanabilirsiniz demişti kafam karıştı şimdi:(
Zeynebinannesi Gencanne gaz damlası ilk kez kullanıcam. Günde 4-5 kez kaka yapınca gazı ypk gibi gelmişti bana.. ama ayaklarını da sürekli çekıyordu. Bilememişim
Zeynebinannesi SahinE aktardan rezene kimyon anason aldım . Onu içiyorum günlük. Özellıkle kimyon hergün yiyorum zeytinyağı ile beraber. kaka yapıyor ama ıkınıyor işte. Ayaklar sürekli karnında. Kendine çekiyor, ıkınıyor, aglıyor. Dayanamıyorum üzülüyorum..
Sedaras Zeynebinannesi doğru 15 gün içtikten sonra ara vermezsen tam tersi etki yapıyor bizzat şahidim😂