Bebegmmm Kızlar ben bebeğimi emziremedim. Bir yaşını gecti emzirme pozisyonunda kucağıma alıp sevmek istiyorum kucağımda sarılmak anne desin hadi kızım op anneyi diyorum ben opiyim.diyorum hiçbir yakınlık sevgi anne kız ilişkisi göremiyorum. Hep acayip sıkılmış bir şekilde kenisini aşağı itip kucağımdan iniyo. Bir kere bile anne demedi daha. Beni sevmedi diye çok üzülüyorum. Anne olurken boynuma sarilcak biraz buyusun diye diye bekledim. Hani derler ya ten uyuşmazligi diye birşey var o problem resmen çocuğumla aramda var sanki :) yani sarılıyorum asla istemiyor. Sıkmıyorum hafif çok hafif yapıyorum.ama istemiyor beni. Ailemin yanında huzursuz agliyo. 1 yaşına gelmiş bir bebeğin alışmış olması gerekmez mi her gittiğimiz zaman yeni tanıyo sanki annemi babamı. Herkesi geçtim benle bile yakınlığı yok. Hırçın her bulduğu u yere fırlattyo sürekli herşey yerde. Çok bunaldım. Nolur bana iyi gelecek bir kaç cümle söyleyin. Sevgimi nasıl verebilirim çocuğuma eksik mi biraktim :(
Neso39- Bebegmmm canım belki bu hissi öğretmek gerekiyordur. Önce oyun kurun onun bebeklerine isimler verin. Bebeklerine oyun sırasında “ayyy Oya sen çok tatlısın seni çok seviyorum” diye sarılın. Bir kaç defa sizi görsün. Sonra ona verin eliyle cici yaptırın. Aynı şeyi kızınız için de yapın. Sevgi öğrenilen bir davranıştır. Sevgisini nasıl göstereceğini detaylı göstermek gerekiyor olabilir. Ya da bir hayvan sahiplenebilirsiniz.
Bellabells Bebegmmm bebekler sarılmayı öpmeyi sevmez. Benim oğlum kim onunla en çok oyun oynarsa o kişiyi diline destan ediyor.sürekli onu soruyor. Ama oyun oynamazsan asla alışmıyor.mesela babasına daha düşkün çünkü sürekli babası ile oynar. Ben bütün gün yemeği temizliği bakımı.çocukla oynamaya vakit olmuyor. Birde biraz daha büyümeli. Oğluma seni seviyorum canım oğlum diyorum o da bana aynısını diyor sarılıp.ama benim ki 26 aylık.yeni yeni yapıyor. Önceleri öp desem asla öpmezdi.şimdi öpüyor ve öptürüyor
Rain Bebekler malesef herşeyi yere atiyor, bizim de aynı heryer dağınık. Bence bebeğinizle oyun oynayın yani onun sevdiği şeyleri birlikte yapın. Benim kizim da 14 aylık onunla oyun oynayi kucağımda gezmeyi cok seviyor.