Bettby Bunu yaşayan varmı kızlar, 10günlükken göbeğimiz düştü ama iki gündür az az kan oluyo göbekte ve kuruyo sonra yıkayınca geçiyo...
melisdevrim Bettby benim de öyle oldu daha sonra sarı akıntıya çevirdi . Sonra geçer dedim önemsemedim et parçası çıktı doktora götürdüm yaktılar 2 dakikalık acı vermeyen bi işlem ertesi günü hemen geçti 😊 orayı kuru tutmaya bak doktora da bi göster derim kalıntı var mı yok mu baksın
Embish Bettby Evt cnm korkma bu normal bizdede ayni olmustu yavas yavas bitiyo kanama iki haftaya kadar kanamisti bizim
Suzitosuzi Bettby doktora götürün bizde de oldu bir kaç test yaptılar eğer devam ederse cerrahi müdahale gerekiyor küçücük bi işlem ama korkmayın ben çok ağlamıştım lohusalık endişe sarılık derken fena olmuştum siz olmayın 😊
Hasanseymen Bettby bizim 5 günlükken düştü kanama olmadı ama hep sulanıyordu beyaz oluyordu doktor yaktı geçti şükür
Elvn94 Bettby bzmde kaniyodu doktra gttik 2. K vitamni ignesi vruldk doktr dedikiki Allah korusn cigrine beynine scrayablr dedi