topraaakveannesiii inşallah benim bebeğimde en kısa zamanda memryi alır çok üzülüyorum sarılık zaten o geçene kadar mama takviyesi yapıyorım daha kötü olmasın diye
Kuzum benim bebegimde sarılık malesef bende o yüzden mama takviyesi yapıyorum sen kimseye bakma hem emzir hem mama ver herkes herşeyi söylüyo agzı olan konuşuyo
Kuzum sen yine de her seferinde memeyi vermeye çalış canım. Sıkma canını benim sütüm Doğumdan 3 gün sonra geldi bebeğim hem küçük hem de biberona alıştırmak gibi bi hata yaptığım için memeyi emmeyi reddetti. Tam 14 gün boyunca sütümü sağıp biberon la verdim. Bu süreç zordu hem zahmetli hem de sürekli sapmaktan göğüs uçlarım yara olmuştu. Ama her gün sıkılmadan memeye tutuyordum o da ısrarla ağlayıp beni ittiriyordu. 14. Gün pes etti aldı memeyi sen de şakın pes etme vermeye çalış almasa benim ki almazdı çünkü çok aşırı inat bi bebek ti
Nisaasel benimkide öyle çokta hırslı vermeyince katılarak ağlıyor 😒 sağolasın desteğin için
Kuzum her emzirmeden sonra yada saat başı 10 dk sağım yap sütün artar. Memede sürekli kalsın ayırma. Hatta üstünü çıkartıp emzir onunda üstü çıkık olsun bol bol tem teması yap. Memeye bağımlı olur diye sakın saatli emzirme yapma.
topraaakveannesiii evet çok zor bu durum insan bide bu halde çekemiyor düzelsinler yeter inşallah en kısa zamanda düzelirler
Canim 20 gunluk falan olana kadar gogus ucum cikmadigindan ve yara oldugu icin cok zorlandim sonra o emdikce cikti rahatladim. Gelen, giden her kafadan bi ses... Stresten kurdeşen doktum hala gecmedi. Sana tavsiyem sakin ol stres yapma
Nhnorhan valla kimse bu kız yeni doğum yaptı demiyor boğasım geliyor bazen insanı strese sokuyorlar
Kuzum benim oğlum da ilk zamanlar alamadı sağıp ver yine de ama tutturmaya da çalış kokuna alışsın memeye alışsın daha küçücük bikaç bir bir buçuk haftaya alışır bence
Elyesa şimdi sağıp veriyorum zaten ama yetmedipi oluyor strese giriyorum sanırım mama da veriyorum inşallah alır memeyi sağol canım arada memeyi tutturmaya çalışıyorum ama öyle inat ki almamak için direniyor resmen
🙏🏽Benim bebeğim 10.gün aldı memeyi şırıngyla verdik başlarda sütü ama agzına zarar vermekten korkup sütümü sağıp biberonla vermeye başladım yine de her seferinde memeyi deniyordum artık çaresiz hissediyordum emZirme polikliğine başvuracaktımki o aksam 10. Günde bir anda memeyi kabul etti🤪 nasıl mutlu olmuştum sağıp vermek cok zahmetli Allah yardımcın olsun umudunu yitirmeden dene bence alacak☺️
Elf yaaaa ne güzel maşallah ana da dua et alsın memeyi 🙏🏻🙏🏻 Her meme verişimde yalvarıyorum alsın diye çok zor gerçekten
Kuzum daha her şeye yeni alışmaya çalışıyor her şey onun için yeni sabır göstermek lazım inşallah alır sen çabalamaya devam et canım
Kuzum Allahın izniyle alır diye düşünüyorum canım bu problem yaygın bi problem coğu anne yaşıyor öyle düşün atlatıcaksın ilk ay gerçekten zor 🤗 memeyi emmeye basladıktan sonra da gögüs ucu acısı başlamıştı ama şimdi hepsi geçti şükür😅
@Kuzum demiyorlar iyi anliyorum... Daha sutun yetmiyor muhabbetleri falan baslayacak 😀 Sakin ol dua et gul gec 😊
Nhnorhan zaten gebeliğim de saçma sapan insanların laflarıyla geçti bunalttılar inşallah lohusalığımda öyle olmaz insanı bunalıma itiyorlar resmen
Kuzum bende aynı şeyleri yaşadım tam 2 ay sonra ilk kez tuttu memeyi hep sağıp verdim gece yarısı alarm kurdum kalktım süt sağmak için bol su iç sütün çok olsun pes etme hep dene sen elbet alacak biberona da alışmaz kimseye kulak asma elinden gelmiyor ama dinleme sen
Fuly_a tam bir buçuk saattir deniyorum ama yok dünyayı yıktı yine almadı yatıp kalkıp inşallah diyorum darısı benim başıma inşallah
Fuly_a bi sorayim tm
Kuzum benimki memeyi görünce ağlardı sıkma canını bende çok isyan ettim gece yarıları sayfa sayfa nasıl emer diye gezdim çözümü bebeğin biraz gelişmesi sanırım inşallah en yakın zamanda alışır ama zaman da alabilir sen herşeye hazırlıklı ol gelmese bile bol bol süt sağmaya çalış inan pompa tetikliyor o bebek gibi çekemez gelmez diyorlar da bebek hiç çekemiyor pompa tetikleyen bir araç oluyor sütün gelmesini sağlıyor .Göğüs ucu kapakları var onları tutabiliyorlar ilk zamanda onu deneyebilirsin . Umarım yardımcı olur ben çok üzüldüm bu sorundan biri söyleyince dayanamıyorum aklıma yaşadıklarım geliyor. İnsan geçecek diyen birini arıyor ama inan geçiyor hepsi.
Fuly_a inşallah canım helak oldum artık bide moral bozucu şeyler söyleyenler oluyor sütümü sürekli sağıyorum meme ucu aldım ama yok yine o kadar kötü hissediyorum ki dıa ediyorum sürekli alsın diye inşallah alır inşallah 🙏🏻
Elyesa sağol canım destek veren olunca insan mutlu oluyor 🙏🏻
Kuzum benim oğlum 15. Günde fln başladı emmeye hep sağdığımı veriyodum takma kafana canım
Minnosunannesi sağıp verince sütün azalmıyor demi bana azalır dediler emme gibi olmaz dediler