Belis- Kızlar kızımın bir sürü 17-18 numara ayakabı var olmuyolar ayakabılar 11 cm kzımın ayağı daha 9 cm varmı böle küçük ayakabı satan bi yer
Mirac_21032019 Belis- 😂😂😂ayy bende cok merak ediyorum dolap ayakkabi dolu bi tanesi olmuyo ayagina.Artik ayakkabi giydirmek istiyorum
Durununannesi11 Belis- kaç aylık bebeğiniz ben ilk zmanlar büyük büyğk giydürdim iyiki giydirmişim 1 1buçuk ay sonra olmadı 😂
Duce28 Belis- ben lc waikikiden aldim dun 6 aylik kizim 17 18 numara cuk oldu 😌🎀 Daha ufaklari da vardi bakabilirsiniz bayram diye cok tatli ayakkabilar getirmisler 🌸💐
Belis- Mirac_21032019 bnde valla cnm ya 😂 oysa elbiselerine uygun almıştım hep elbiseler eskiycek ayakbılar duruyo
Belis- Durununannesi11 5. Ayına girdik cnm ama çok büyük babet şeklinde olanlarda parmaklrı gözüküyo açık yerinden 😂
Belis- Duce28 aaa olmasına çok sevindim cnm var evdede 17-18 numara am olmuyo geçen gün yine gittik blki evdekilerin kalıbı büuüktür diye ama yine olmadı 🤗
Duce28 Belis- dün baya vardi ben baktim çoğu kızıma ufak oldu çünkü , kız çocuklarına çesit çok yahu Allah sağlıkla huzurla bütün evlatlara nice bayramlar gormeyi nasip etsin 🌸🙏🏿