Defnesuram Kızlar eşi yiyerek zayıflayan varmı adam resmen kurudu temel reis gibi oldu altında hastalık olabilir diyorum doktora gitmeyi kabul etmiyor ben stres yaptım resmen 🤦🏻♀️
Ogulveannesi Defnesuram şeker Olan insanlar birden aniden zayıflar bir doktora gidin bence babamDa Öyle Olmuştu birden aşırı derecede kilo Verdi Şeker Çıktı
mbub Defnesuram bizimki ben doğurmadan evvel 78 di şimdi 70 nasıl verdin diyorum senin stresin yüzünden diyo ama dediğin gibi habire yiyor 😁
Ugggg Defnesuram Adam makarna yiyip yatiyo kilo veriyo ben diyet yapıyorum yağsız tuzsuz ayriyet diyet psikolojisi yüzünden hep ac hissediyorum ama hala ona yetisemiyorum
Annesininprensesi Defnesuram mutlaka doktora görünsün inşallah önemli birşey değildir giderek zayıflaması normal değil
Defnesuram Gelincik he yaaa😄 ama normal zayıflamıyor aşırı zayıfladı bacakları beli çıta gibi kaldı normal olduğunu düşünmüyorm🤦🏻♀️
Ecelila Bak cnm benim babamda yediği halde zayıfladı dr gitmedi korkmam için demiyorum akciğer kanseri cikti vefat etti kan tahlilinde genelde kanserler çıkmıyo ama ayrıntılı taktiğe girsin yerken kilo vermek tehlikeli en kısa zamanda gitsin
Defnesuram Ecelila bende normal olduğunu sanmıyorum aşırı zayıfladı doktora gitmesi içinde ikna edemiyorum kan tahlili yeterli olmaz ozaman
2mmom Aynı şekilde hızlı kilo veren bi akrabamda şeker çıktı geç olmadan gidin bence🙊 Allah esirgesin ama en azından erken tanı her zaman iyidir
Ugggg Defnesuram benim şuan 9 kilo fazlam var 9 kilo verirsem anca öyle aynı kiloda oluruz ama onun boyu uzun olduğu için ben yirtiyorum