HavvaHalil95 3 aylık kızım var sezeryan doğum yaptım hamileyim ne gibi riskler oluşur yada böyle erken hamile kalan var mı
Burcc HavvaHalil95 12 aydan az olmamalı diye biliyorum. Doktorunuz bilgilendirme yapmamışmıydı? Hayırlsıı olsun ama biraz tehlikeli bir durum sanırım
Duygu5234 HavvaHalil95 Hayirli olsun oncelikle Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Bi bilgim yok ustte kalsin
mom54546 HavvaHalil95 benim doktorum eşime bastıra bastıra banada 1 sene hamile kalmamam gerektigini soyledı
Mom4565 HavvaHalil95 Rabbim o bebeği size nasıp ettiyse kolaylığını da verir inşallah merak etmeyin hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Falloncarington HavvaHalil95 hakkınızda hayırlısı olsun. Emziryor muydunuz haddim değil kusura bakmayın ama süt korur diye duymuştum gerçekten kusura bakmayın yanlış bi soru sorduysam 🙏
Ball-kizimm Falloncarington anne sütü asla ama asla korumaz sadece dogurganlık oranı azalırmıs ama hamile kalma ihtimali her zaman olur zaten cogunluk buna güveniyor sonra hamile kalıyor
Falloncarington Nefeshiramm kız ben 10 gün emzirememiştim çişi pembeleşmişti çocuğumun açlıktan o halleri aklıma gelince çok zoruma gidiyor emzirme hassas konu süt koruyor mu merak ettim 😂😂😂😒
Nefeshiramm Falloncarington eziriyoemusun şuan benimki olmadı ya sütüm hiç yoktu ne yediysem süt diye maşaallah süt dılınd ayap oldu löp löp et oldu ama Bi türlü süt olmadı 😂
Mom4565 HavvaHalil95 yapmayın sakin öyle bişey lütfen siz herkese bakmayın herkes herşeyi der dilleri kopsun