Melekkanne Merhaba anneler doktorumuz bugün ek gıdaya yavaş yavaş başlamamı söyledi mama ile beslendiğimiz için yoğurt sebze çorbası az az meyve verebilirsin dedi yarın yoğurt ile başlıcam fakat sebze çorbası ne yapabilirim? İnternette baktım ama tam anlamıyla iyi bişi göremedim yardımcı olurmusunuz nasıl sebze çorbası yapabilirim🌸
Sinemisssss Melekkanne ek gıda tadımlar var ilk önce çorba için daha çok erken yine de siz bilirsiniz
Alpbeybi Melekkanne yoğurt 3 gün kuralı. Kabak, patates, havuç, semizotu, kapya biber vs 3 gün kuralıyla. Daha sonra çorbalara geçersiniz. Birden çorbayla olmaz
Melekkanne Sinemisssss yoğurt ile başlayacağım 3 gün kuralına uyarak,çorba erkense ne verebilirim direk meyve vermek istemiyorum tatlıya alışır diğerlerini yemez diye
Melekkanne Tugbadeniz1 2 buçuk kilo doğdu bebeğim şuan 6.280 gram boy 60 cm doktorumuz kilomuzun iyi olduğunu söylüyor ama emmiyor sadece uyurken emiyor oda zar zor zaten sütüm azaldı emmediği için
Sinemisssss Melekkanne ayına uygun sebzeler yine 3 gün kuralı ile , sonra meyve zaten bunlar bitince 2 sebze kullanarak kıvamlı çorbalar yapabilirsin .Daha çok minik sevdi vereyim diye abartma sakın tadına baksın sadece . Formul mama neden kullanmıyorsun
Tugbadeniz1 Melekkanne benim bebeğimde 6700 4 ay 10 günlük falandı kontrole gittiğinde ama kg iyi bence bende dogumdan itibaren aptamil kullanıyorum 3 ay çok güzel emdi bu ay meme reddi var zar zor veriyorum ama ek gıda içinde çok çok erken ben deneme amaçlı hero baby püre alem +4 ay olandan bir iki verdim şimdilik evde kendimde yapcam ama sebze sanki daha erken sindirimi zorlasir
Melekkanne Tugbadeniz1 bugün tam 4 aylık oldu meme reddi hep vardı bizde doğduğu günden beri barışmadı meme ile çok yıprandım ama olmayınca olmuyor maalesef sütüm de vardı hemde :( zaten çok vermicem tatlı kaşığı şeklinde devam edeceğim kafam çok karıştı ne yapsam bilmiyorum
Melekkanne Sinemisssss bende öyle düşünüyorum azar azar çok değil yine mamaya devam edeceğim çoğunluk olarak.formül mama demedi doktor sadece ek gıda dedi bilmiyorum ne yapsam :(
Tugbadeniz1 Melekkanne Melekkanne benim bebeğim kolik oyuzden gaz sorunu geçmedi bundan dolayı tedirginim bukadar erken başlamaya mama anne sutu devam ediyorum bide püre denedim ama sanki ond bile hazımsızlık var gibi
cileklikahve94 Melekkanne formül mama dediğimiz bildiğimiz mama 😊formül mama veya anne sütü ağırlıklı ek gıda sadece tamamlayıcıdır yeni başladığı içinde tadımlık olacak şekilde devam 🌸
Tugbadeniz1 Deleted0979 hayır bazı doktorlar tavsiye ediyor fakat sularından daha çok tadımlık elma suyu sebze suyu gibi gastroentroloji bölümünden esas onay almak lazım bence