Kızım 20 aylık. 4 gün önce evimizi taşıdık. Kızım taşınmadan bi kaç önce hastalandı. Annme bırakıyordum bi kaç gün o yüzdenden de fazla ilhilenemdim. Annmde bakıyordu tabi ama bi anda düzeni bozuldu tabi o sıra. Iyice salya sümük ateş öksürük kötüledi. Hasta evet ama onun dışında eski kızım yok resmen. Çok neşeli yerinde durmayan oyun delisi çocuk gitti. Yabancılık çekeceğini biliyordum. Önceki evimzide ona ait bi oda yoktu. Bu evde ona sadece oyun odası yaptım. Yabancılık çekeceği için daha çabuk alışsın doye her türlü oyuncağı koydum. Normalde basından kalkmadığı oyuncakların bile yüzüne bakmıyor. Sürekli ağlıyor. Normalde kucamgmda oturtup sevemezdim şimdi bana sarılıyor kalkmıyor. Babasının delisiydi ona bile gitmiyor. Bazen öyle durup duvarları falan inceliyor. Çok üzülüyorum. Zamanla alışır mi yoksa huyu mü değişti sizce napabilirim onun için var mı benzer durumu yaşayanlar? Oyuncaklarıyla falan oynatıyorum bahçeye cikaryorum evi gezdŕyorum ama istemiyor hayır deyip sadece ağlıyor 😔