Liona Selam Kızlar. Ben mutfakta halı kullanmıyorum . Hijyen açısından uygun bulmuyorum sürekli kirleniyor diye . Ama bebeğim emeklediği için şart oldu . Makinada yıkanan, leke tutmayan, memnun kaldığınız halı önerileriniz var mı?
Bualemdeyeniyim Liona ben ince deri tabanlı kullanıyorum siliniyorda kolay cıkıyor leke yazın her hafta yıkarım kışın iki hafta da bi yıkıyorum makinede memnunum
Deletedmom0099 Liona melodininoglu bunu kullanıyorum çok memnunum, deri tabanlı, makinada yıkıyorum mis gibi oluyor
Liona Deletedmom0099 canım görsel için çok çok teşekkür ederim yaa çok iyi oldu böyle🌸🥰💛 halı ölçün mutfağım için uygun . Halının ölçüsü nedir acaba ?
3yasakadarsifirekran Liona Oturduğum yerdeki halıcıdan brilannt marka yolluk aldım makineye atıyorum ayda 1. Memnunum
melodininoglu Deletedmom0099 teşekkür ederim canım 🌼 sen kullaniyorsun makinede yukiyorsun dimi kuzum?
Deletedmom0099 melodininoglu rica ederim evet makinaya atıyorum 9 kg makinam sığıyor 😌 yumuşatıcız sıkmasız yıkamak gerekiyor