babyandmom1 Bir türlü içime sinmedi gittiğimiz doktorlar. Özel hastaneye giden annelerin önerisini bekliyorum. Medicana ve Nilüfer medicabile gidenler özellikle.
asel16_hurmuz babyandmom1 doruk yıldırım HANDAN İLKDOĞAN 1 senedir oraya götürüyorum yigenim çocuğunu 14 senedir ona götürüyor ve onun tavsiyesiyle gittim iyiki gitmişim mutlaka gitmenizi isterim kesinlikle memnunun kalıcaksınız 🥰
BarlasMomm babyandmom1 10 aydir Medicana Bünyamin Teymurogluna gidiyorum cok memnunum. Hic degistirmedim doktorumu
Eylulunannesi-_- Endomed nuran özbilgin şiddetle tavsiye ederim bi skıntınolduğu Mn her saniye telefon la isritbata gece biliyorsun gece bile olsa baştn telden biglş verşyo mudahale edşyor yapılck birşeyse gerekirse cagırıyo
Masalbursa Medicana ya gidiyordum ama hastane berbat bir hastane . 5 ayda çok sorun yaşadım. şimdi değiştirdim esentepede gidicem.
babyandmom1 Masalbursa neden hastaneyi berbat buldunuz? Ben medicana ya geçiş yapmayı planlıyorum o yüzden cevap verirseniz çok sevinirim
Masalbursa babyandmom1 5 aydır gidiyoruz randevu saatlerinde hep sorun yaşadım. Çok kalabalık. Saatinizde zor giriyorsunuz. Birkaç özel durum da yaşadım.