momanneee Kızlar sizce Asya ismi nasıl yaa kimlik çıktı ama değiştirmek istiyorum olur mu bilgisi olan var mı
Begonvil1 Kimlik çıkardıktan sonra değiştirmenize sebep olan şey ne merak ettim bu arada Asya çok güzel
Annis-ogul momanneee ayyvne alaka bunu diyen kişilerin isim soyleme bozukluğu var galiba .bnm en sevdiğim isim Asya.kizim olsa koyacaktır ama esimin teyzesinin adı olduğu için malesef koyamayacagim .kadını hic sevmediğim icin
Begonvil1 Amann her işimde yaşanır öyle şeyler alışırlar merak etmeyin değiştirme gayet güzel ben çok beğenirim o ismi alışır herkes boşver :)
GunesliHayat momanneee bitanecik yeğenimin adı ❤️ Koyduklarında da çok sevmiştim hala da çok severim.
Traveler_Mom momanneee siz Asiye değil Asya diye çağırın herkese de böyle söyleyin. Kuzenimin kızının ismi Asya herkes de öyle sesleniyor kimse Asiye demiyor.
Traveler_Mom momanneee yok değil tabiki Asya işte Asiye değil. Diyorum bizim kuzenin kızının ismi Asya ben de çok severim kız da ismini çok seviyor herkes de Asya diyor kimse Asiye dediğini duymadım