MinnakAsel Kızlar kızımın burnu tıkalı asla serum fizyolojik ile acilmiyor uykudayken horluyor napicam o kadar çok doktor gezdikki artık götürmek dahi isyemiyorum varmı önerisi olan
Rikaa MinnakAsel serum fizyolojik sikip braun ile aciyorum. Suyu sikip birakirsaniz acilmaz cekmeniz lazim makineyle
EslemDilan MinnakAsel benim kızımda 1 aydır hemen hemen hasta. Suyu sıktiktan sonra pompa ile çekip açmış olmama rağmen gece tıkanıp horluyor. Üzerine vikis sürüyoruz bebekler için olandan rahat nefes alsın diye oda fayda etmiyor. Buhar makinesi de çalışıyor onunda faydası yok. Kafayı yemek üzereyim
monalissa MinnakAsel bizimde iki gecedir öyleydi, bugun doktora getirdim yatış yaptık, buharla ilaç verip bir kaç saat araylada da burnuna serum sıkıyorlar, antibiyotiğe de başladk, oğlumun bir an önce iyileşmesini çok istiyorum🙏🏻 Sizede çok geçmiş olsun
MinnakAsel Reyna açmıyorum yan çevirip sikio sırtına vuruyorum görünürde sümük vs yok ama tıkalı özellikle uykudayken kendini belli ediyor
GKBR2 Benimde çocuklarımın burnu tıkanıyo bi şekilde serum fizyolojikle açıyorum ama tabi ağlama krizleriyle ben buhar nemlendirici falan açıcam belkide oda da nem olmadığı için tıkanıyo diye sizde bi araştırın belki etki eder oda nemi li olursa tıkanmaz burnu falan
MinnakAsel Rikaa Görünürde sümük vs yok. Doktor sprey de verdi oda rahatlmiyor çekme aspiratiru var ama başlığı yok alayım yarın teşekkürler
Rikaa MinnakAsel zaten gorunurde olmaz burnu tikaliysa genizde birikir onu aspiratorler cekmek gerekir. Sterimar falan pek ise yaramiyor. Osman gonulalin youtubeda videosunu izleyin bebeklerde burun temizligi nasil oldugunu anlattigi yardimci olacaktir
MinnakAsel EslemDilan Cok korkuyorum bişey olucak diye 1 aydır benim kızımda hasta sürekli Antibiyotk kullaniyoruz biri bitmeden diğeri başlıyor gerçekten çok zor
MinnakAsel monalissa Cok geçmiş olsun yakın zamanda bronşit atlattık bizde. Sadece burun tikanikligindan dolayımi yatış verdiler
monalissa MinnakAsel öksürükte başlamıştı,şükür ciğerlere inmemiş ama önlem alalım dedi doktorumuz, o neden yattık