Kubravera İzmir de çocuk doktoru arayışındayım. Tavsiye verebilecek , doktorundan memnun olan var mı acaba ☺️
Musnil Kubravera merhaba bende bekleyim burda valla Bi. Kaç tane duydum cevremde ama daha kendim gitmedim ama kız arkadaşımın kardeşinin çalıştığı hastanede varmış sanırım bende ona gidicem Tınaztepe galen oruç ali
GiybetReis Tirtil35 Bir_pasaannesi Musnil Kubravera kesinlikle ERDEM GÜMÜŞ Can hastanesindeydi kendi yerini açtı. Çiğli ataşehirde
cemreninnannesii Söylüyorum hazır olun🤣🤣🤣 şaka bir yana özel can hastanesi devran demir çoook memnunum harika bir doktor🥰😍 Tirtil35 Bir_pasaannesi Musnil Kubravera
Musnil Kubravera merhaba birde Egepol de Bi. Kadın varmış muanesi 265 TL galiba ama durumunuz iyi ise Dr Nagihan katipoğlu var alsancak ta özel muanesi var öneririm isdegram da bakabilirsiniz
Bir_pasaannesi GiybetReis aslında duydum onu canda sünnet ettirdim üroloji erdem beye ona sormuştum onun arkadaşıydı ama hiç girmedim muayene ücreti falan nekadar ki
GiybetReis cemreninnannesii Bizde devran beye gidecektik 😊 sonra can da dogum yaptım. Gece muayenesini Erdem bey geldi. O an itibariyle kesinlikle Erdem bey dedik. Devran beyden de cok memnun olan arkadaşlarım var😊
cemreninnannesii Bir_pasaannesi 195 tl muayene tahliller değişiyor bazen ücretsiz yapıyor bazen 85 bazen 200 🙂
Ebru-asel Kubravera Bende çok araştırdım çok doktor gezdim sonunda içime sinen bebegimin herseyiyle ilgilenen bi doktor buldum çiğli ekol kulak burun boğaz hastanesi international binasında hülya aydın cocuk doktoru bundan sonraki tek adresim orası
cemreninnannesii GiybetReis bende canda doğum yaptım irfan beye gitmiştim dığuma devran bey girince ona devam ettik😍
GiybetReis Bir_pasaannesi ever onların hepsi ek. Ama belli bi aydan sonra tahlil yok artık. Tüm hastanelerde ek ücret tahliller.