Ilknrerva98 Merhaba kızlar 17 günlük bebeğim var emzik sizce ne kadar süre sonra vermeliyim ? Surekli emmek istiyor afedersiniz lavaboya bile zor gidiyorum 🤷♀️
Asafeymeninannesi Ilknrerva98 şu sıralar sürekli emmek istemesi normal. Ben 7. Gün vermeye başlamıştım işe yaramamıştı. Şu an 3 ay 9 günlüğüz susturucu niyetine kullanıyorum 😊
busra37 Ilknrerva98 ilk zamanlarda hep öyle oluyo emzik yerine sürekli emzirmeni tavsiye ederim çünkü çok daha küçük seni emiyosa şanslısın vede meme başı şaşkınlığı yapabiliyo emzikler
busra37 Asafeymeninannesi benimkide 2ay 18 günlük bi ara denemiştim çokta uğraşmadım şimdi elini kolunu buldugu yeri emiyo bide insan olmadan yanında hiç durmuyo vermemi söylüyolar ama nasıl alışıcak bilmiyorum agzına verdiğimde kusucak gibi oluyo çocuk
Miniminnak busra37 aa bak benim bebegimde midesi bulaniyodu emzigi degistirdim yeni emziği güzel emiyor sende değiştir
Ilknrerva98 busra37 aynı şekilde çevremdekiler de öyle diyor şimdi almazsa ilerleyen zamanda hiç almaz diyolar emzik verdim bir iki kere içi bulanıyor😑
Miniminnak Hiç öyle emzik verme biberon verme diyenlere bakma her bebek farklı alıyorsa ver benim bebeğim hepsini alıyor hemde emiyor hiç reddetme olmadı allaha şükür
busra37 Miniminnak çok şükür şanslıymışsınız bu konuda. Her bebek farklı tabi herkes kendi bebişine göre öneride bulunuyor
Ilknrerva98 Miniminnak memeyi bırakacağını sanmıyorum zaten emzik karnını doyurmuyor yine acikacak sonuçta alacak 👍 ama nasıl alışacak bilmiyorum 🤷♀️
seyma_duru Bİzde 26 günlüğüz ben başladım ama yorulup atıyor elimle tutmak zorunda kalıyorum sürekli mememi istiyor kucağa alışsın istemedim ama sanırım alıştı bu yüzden
busra37 Miniminnak olabilir. ben wee baby yuvarlak damaksızlardan aldım. Siz nasıl aldınızda tuttu acaba
busra37 Miniminnak https://www.hepsiburada.com/wee-baby-yuvarlak-uclu-emzik-no-2-pembe-p-HBV00000B0EEU?magaza=ilke%20Bebe&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-beslenme-pla&gclid=Cj0KCQjwxMjnBRCtARIsAGwWnBPdSDrpqkWENNZflf8mH1AVmovJDgrTNcY-baBbwGvnIOZl1f6_hkoaAub3EALw_wcB
Miniminnak busra37 benimkide wee baby ilki bebedorundu delikliydi içine su kaçıyordu yıkarken belkide ondan almıyordu bunu güzel aliyo