adelheid Merhabalar Beceremiyorum, çocuğun burnu tıkalı. serum fizyoloji sıktım diyelim çekemiyorum. Çocuk nefes alamıyor iyice takıntı haline getirdim ne yapmalıyım var mı yardımcı olacak
Baby_Mila adelheid erkeklerin nefesi daha kuvvetli bende çekmiyorum ben serum fizyolojiği sıkıyorum eşim hüpletiyor😅
Baharkokulum adelheid bir soğanı ikiye bölüp başucuna koy hemen solunum yolları açılıyor. Hani soğan doğrarken bizim de gözlerimizden yaş gelir burnumuz akar solunum yollarımız açılır ya. Bi dene bence
Ozelecem adelheid soğanı ikiye bölün karanfil saplayın üstüne kesinlikle mükemmel bi şey bide çok küçük değilse strimar öneririm ama soğan bir numaralı kurtarıcım artık
adelheid Baby_Mila isim kötüsü şimdi eşimle tartıştım ona kalsa normal bisey ben takıntı haline getirdim. Ona huplettiremem o yüzden. Kızım musade etse ben çekicem ama tabi ki istemiyor
Baharkokulum adelheid sterimar burun spreyi önereyim o zaman. Turuncu balinalı. Bizim iki kurtarıcımız bunlar.
Durucilla Sterimar turuncu bizi bu beladan kurtardı. Arada aspiratörle de temizledim. Şimdi geçti çok şükür
Ogullarinaasikanne adelheid hava makineniz var ise serum fizyolojigi icine koyup verebilirsiniz. Bas ucuna sogani ikiye kesip uzerine karanfil batırıp koyabilirsiniz guzel burun aciyor