Burculiceee Anneler merhaba Düzce’de yaşıyoruz öğlende akşamda 2 depremide hissettim öğlen tektik oğlumla ve uyuyorduk 😔 Allah yardımcımız olsun Düzce’de olan arkadaşlar burda mı ?
Serrateacher_67 Burculiceee Çavuşlarda oturuyorum ben bina gitti geldi sallandı resmen çok kötü olduk. 1 saat önce gibi bir daha oldu onu hissettiniz mi ? Hepimize gecmis olsun? Siz nerdesiniz
2cocuklu_anne Burculiceee Allah yardımcınız olsun bol bol okuyun bildiğiniz bütün duaları Rabbim beterinden korusun hepimizi insaAllah
Burculiceee Serrateacher_67 Bir saat öncekinide hissettik evet biz akçakocadayız Allah yardımcımız olsun 😔
Serrateacher_67 2cocuklu_anne Amin inşallah. Bu gece bol bol dua edelim. Rabbimize sığınalim evlatlarımıza dua edelim
Serrakus Düzce de değil ama Zonguldak Ereğli deyim bende çok hissettim 😔 rabbim yardımcınız olsun inşallah
Serrateacher_67 Serrakus Bizde ereğliye geldik akşam üstü kayınvalidemler burda benim burda da hissedilmis
ikiprensannesii2 Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben bursada yaşıyorum benim evim de çok sallandı çok korktum tek olsam bu kadar değil de oğlum aklıma geldi bi an çok kötü oldum rabbim beterinden korusun inşallah
Serrakus Serrateacher_67 ben çok kötü oldum oturuyordum yatakta kızımı emziriyordum önce bı yatak gitti geldi anlayamadım , bir iki sn sonra dolap sallandı baya çok ama çok korktum 😔
Serrateacher_67 Burculiceee ooo ta oralarda bile hissedilmis. Rabbim korusun. Bina sallandı dolaplar zangir zangir etti kızım mama sandalyesindeydi mama sandalyesi bile kaydı yerinden
Serrateacher_67 Balarisi_melisEla bende Ereğli’ye geldim kayınvalidemlere ama uyku haram oldu uyuyamıyorum dualarım hep sizlerle düzcedeki herkeste
Serrateacher_67 Burculiceee yaaa ay ta orda bile moralim bozulmasın diye haber falan açtırmadim kimseye bilmiyordum