Sssmmm Merhaba anneler , bebeğim 6 aylık ve balgamlı öksürüyor 😔gündüzleri ıhlamur içiriyorum ve bitkisel öksürük şurubu kullanıyorum ama gece öksürüğü daha kötü oluyor içim eridi resmen 😒ne yapabilirim başka önerisi olan var mı?
nursocum Sssmmm hastaneye götürebilirsiniz bende şimdi acilden geliyorum akciğer filmi çekildi ve bronşit olduğunu söyledi yatış bile verdi
TheBaby Sssmmm Bizde 6 aylığız 2 gün doktora gitmedik ciğerlerine inmiş. Rsv salgını var. Lütfen doktora gidin.
3535 Sarımsağı ezip zeytinyağında bekletin ve ayağına sürğn sabaha kadar kalsın bizim öyle geçti ayrıyeten pekmezli tereyağ vermiştim
nursocum Sinemisssss iştahsızlık,2 gün önce ateş vardı ateş gitti, yoğun öksürük, burun akıntısı ve kusma şimdi serum yaptılar buhar verdiler eve geldik yarın iğne başlıyacaz
Zeynep9696 21 günlük olduk aynısı bizdede var öksürüyor balgamdan dolayı kusası geliyor içim gidiyor öksürdükçe delircem nerdeyse
Ankakusu35 Sssmmm ben doktora götürdüm antibiyotik verdi hemen kesildi ama hırıltı duruyor sizde bence bir danışın imkanınız varsa ciğerlerne inmesin allah korusun