Mahiye_nur Kızlar 4,5 ayligiz meme reddi yaşıyoruz ne yapmak lazım nasıl geçecek bu kendiliğinden mi geçiyor bir şey mi yapmak lazım iki gün öncesi mama da istemedi ac olduğu halde emmiyorrr çok sinirim bozuluyor bir fikir verin
Esess Mahiye_nur iki kez ciddi şekilde yaşadım biberon dahi almadı . Gece sorun yoktu gündüzleri almıyordu. Yeri geldi ayakta zıplayarak emzirmeye çalıştım sık sık teklif ettim memeyi o şekilde aştık
Burcuckmk Mahiye_nur geçici oluyor merak etme farkli pozisyonlarda emzirmeyi dene sakin zmanlarini yakala kucağına aldığında önce konuş onunla gülümsetmeye çalış sonra memeyi teklif et dikkatini cekecek ortamda degil daha sakin sessiz bi yerde emzirmeyi dene her ay yaşıyorum ayni seyi alistim ben artik
Ata03 Mahiye_nur ara ara bende yaşadım pes etmeyin kesinlikle bende çok ayakta emzirdim hiç bir şekilde almak istemiyordu
KumsaLina Mahiye_nur sessiz loş bir odaya geçin ilgisi çekecek ses eşya VS olmasın fayda edecektir kızımda şuan 4 buçuk aylık Bi emiyor Bi etrafına bakıyor geri geliyor emiyor bakalım nasıl olacak ama ben mamada veriyorum