1ozgee Kızlar ek gıda da sabah uyandığında formül mama veriyorum. Bir sonraki öğün de ek gıda püreler falan veriyorum. Kahvaltı tariflerinizi yazar mısınız
TheBaby 1ozgee Hipp 5 tahıllı hazırlayın 90 cc formül mama ile. İçine 1 yumurta sarısı. Lor peynir. Çok az pekmez. Bebe bisküvi hazır yada kendi yaptığınız size kalmış. Bizimki en çok bu karışımı seviyor. Bizde çok olmadı başlayalı. Şimdilik bununla devam.
Paradiseeeee 1ozgee bende bugün başladım el gıdaya yumurtaya sarısı beyaz peynir bisküvi pekmez su kattım azda
aysenurkn Paradiseeeee bende ilk zamanlar ne yedireceğimi bilemediğimden bebe bisküvisi veriyorum ama hazırları çok zararlı onun yerine kahvaltıda peynir olarak labne verebilirsiniz yumurta da karıştırın içine hiç belli olmuyor yiyorlar yanı
2mucizemm Paradiseeeee pekmez kullanmayın süt ve süt ürünlerine cnm hemşiremiz söylemişti bisküvi kullanıyormuşsunuz zaten
1ozgee İşte hep genelde bisküvi pekmez yumurta peynir muz karışımı var tariflerde hep böyle mi devam edelim
bebishmom 1ozgee ben hep ayrı ayrı yedirdim. 7 aylık olacağız 7 ay için omletlere geçeceğim artık farklı farklı omletler var aklımda. 8. Ayda da pankek e geçerim diye düşünüyorum. Gerçekten kahvaltıda ne yedireceğini şaşırıyor insan
Paradiseeeee 2mucizemm doktorum verdiği liste de pekmez var ama aynen bisküvi organik yada ev yapımı olacakmış o şekilde verilebilirmiş listem bu şekilde eee o hemşire doktordan daha iyi bilcek degil herhalde