Svsrms Kizlar bebeğime astronot tulum almak istiyorum. sizce çok kalın mi almalı yoksa orta kalınlıkta bir şey mi ? Bu arada yaşadığımız yer çok soğuk oluyor ama her yere arabayla gidiyoruz
Beyziikoo Svsrms Biz de arabayla gidiyoruz ama çarşı da gezdiğimiz zaman üşüyor biliyorum. Ben şu pembe olandan almak istiyorum çok hoşuma gitti ayakları da kapalı ama diğer mağazalara da bakacağım. Bence evde bulunmalı.
defnesmomm Svsrms bizde uyku tulumu var. 2 senedir kış için alıyoruz lcw den. Kalın seçenekleri de var ince de. Bizdeki en kalını. Evimiz kışın çok soğuk maalesef. Üstünü açtı mı derdi olmadan rahatça kullanıyoruz 🌸
Keremikoo Svsrms lcw dan aldim gecen gun ayaklari kapali oluyor ama biraz buyuk geldi alacaksaniz lcw tam kalip alin ici polarli gibi olan cok guzel begendik. Cok inceleri sicak tutmaz daha baharlik yada sonbaharlik gibiydi.
Linailkay Svsrms ben astronot mont aldım. Biraz büyük geliyor ama olsun çok sıcak tutuyor wakikide 0-3 ay yokmuş üretimde
emirinannesii ben aldım lcw den diğer mağazalar 550-850 tl diyo mecbur lcw cok kalın değil ama kıyafetini iki kat giydirip tulum giydirilebilir ben öyle yaptım bugün istanbul’da yaşıyorum
Beyziikoo Cenasr2 Ben de aşık oldum ona ama bir de diğer mağazalara bakıp karar vereyim dedim 😍 Bebeğiniz kaç aylık siz kaç ay aldınız tulumu? Nasıl oldu?
Cenasr2 Beyziikoo bebeğim 4,5 aylık ama ben 6,9 aldım malum çabuk büyüyorlar tüm kışı geçirmesi açısından 🥰 biraz büyük oldu ama fazla göze batmadı sizin bebiş kaç aylık?
Keremikoo Svsrms valla bizde arabayla gidiyoruz da bebekler de hep arabada durmuyor disarida hava guzel oldugunda kisin cok ideal. Arabayla giderken kisa ici polarli kisa triko kapsonlu ceket aldim ben ogluma daha pratik su an ama iyice karakista tulum iyi olur bence.
Beyziikoo Cenasr2 7 aylık. Alakasız bedenler oluyor. Mesela bugün kıyafet aldım.1 yaş oldu 😂😂😂 Küçücük yapıyorlar 😑
Svsrms Cenasr2 bizimkisi 6 aylık ama LC Waikikiden aldıklarım hep büyük geliyor o yüzden 6-9 mu almaliyim 9-12 mi
Keremikoo Svsrms 6 ayliksa 9 12 cok buyuk olur 9 12 nin icinde 74 cm yaziyor oglum 7 ay 11 gunluk ona bile buyuk. Ona gore dusunup alin derim. Ama kis ortasina dogru tam olur sizde oyle yaoacaksaniz 9 12.
Svsrms Cenasr2 aslında ben bir tulum almıştım ebebkten bombili marka. 9 ay yazıyor ama sanki iki yaş. 😂 Bebeğime giydirince içinde gözükmüyor aşırı büyük ancak seneye giyer o yüzden ihtiyaç oldu