aksam_ Kızlar kızım Aralık da nasipse bir yaşına giriyor. Gece uykuya dalmadan önce mutlaka 6,7 ölçek mama istiyor. Sizce mamaya devam etmeli miyim. Normalde meme de yiyor ama biberon mamasını çok seviyor. Kararsız kaldım, siz devam edecek misiniz
Serapo aksam_ 14 aylığız meme mama gidiyoruz sütüm çok yok… yatmadan 150 veriyorum mama uyanırsa emer uyur sabah yine mama devam
kubra2608 aksam_ benimki de 2 Aralık’ta yaşına girecek devam ederiz biz gece beslenmesini kesmek istiyorum aslında ama kendi acıkıp kalkıyo 😅
BirAlparslanAnnesi aksam_ bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz şimdi bırakın desek bırakacakmısınız? Benimde oğlum 2 aralıkta yaşına girecek inşallah yatmadan 250 cc falan içiyo öyle uyuyo ve ben bunu bir süre daha bu şekilde devam ettireceğim demekki ihtiyacı var yani açken biz bile yatamayız ama tıka basada gereksiz şeylerlede doldurmamak gerek midelerini o yüzden ben devam sütüne devamım yani
Keskeuyusamm 1 yaşına girdi ben kestim mamayı. Ondan önce yatmadan içerdi,gece içerdi bir iki kere. Doktor kes gece beslenmelerini dişlerini de çürütür içinde şeker var dedi
aksam_ Serapo ben günde sadece bir kere veriyorum o da gece uyumadan önce. Bazen de dışarda olursak veriyorum gündüz
nmeltem Arkadaşımın 2 yaşında kızları var hala mama içiyorlar. Benimki de 1 yaşında ama içiyor. Onun yeri bi farklı oluyor onlarda. Bide kötü kokuyor, nesini seviyorlarsa
Olric11 aksam_ emiyorsa sütünüz varsa. Sağlığı kilosu iyiyse gerek yok bence benim oğlum geceleri biberon alıyor gündüzleri maalesef içmiyor ek gıda ile devam ediyoruz anne sütünüde bıraktı
Bugram_5 aksam_ Canım bizde 14 aylığız mama meme devam ediyoruz gündüz bir uyku yapıyor ondan önce 120 cc veriyorum öyle uyuyor akşam yatarkende aynı şekil veriyorum 120 cc 4 kaşık mama öyle uyuyor gece uyanınca da meme emip geri uyuyor 2 sefere düşürdük gündüzleri 2,3 uyku yaparken veriyordum ama uykusu azaldığı için gündüz 1 sefer düşürdüm bende bi süre daha vermeyi düşüyorum tabi yeri farklı dişleri içinde fırça aldım küçük bebek fırçası diş döneminde bişi yemek istemiyorlar mama içmesi o yönden iyi oluyor 😇🙋♀️🤭
cekoslavakporseleni aksam_ oğlum 10 aylık olacak yakında. Gece beslenmesi yok 6 aylıkken bıraktı ama gündüz hala mama vermeye devam ediyorum. Oğlum asla ama asla istemesede ben ne yapıp edip önce mamayla doyuruyorum. 2 yaşına kadar da günde 1 kez bile olsa devam edeceğim. Benim sütüm yok gerçi emseydi de mamaya ısrar eder miydim bilmiyorum ama nasıl ki anne sütü 2 yaşa kadar en az. Mama da aynen öyle. Sütünüz yoksa mamadan aldığı vitamini vesaireyi hiçbir ek gıdadan alamaz. Gelişimi için mamaya devam etmeli bence. Tabi yine doktorunuz ve siz daha iyi bilirsiniz.