eslem_2020 Kızlar 1 bucuk yasındaki kızım ewde kaydrakla oynarken kaydıraktan kafasının üstüne düştü fazla ağlamadı şişlik kırmızılıkta yok. Bisey olurmu acba arnzda boyle ccugu dusen eden varsa bana yardımcı olabilir mi. Suan gülüyo oynuyo 1 saat faln oldu
BurcuKucuk eslem_2020 kaydırak yüksekliği nedir? Bir de kafasının üstüne düştü demişsin biraz tehlikeli olabilir. Bence en sağlıklısı bir doktora görünmek.
Gamzeburkan eslem_2020 benim kızım günde kaç kez düşüyor bilmiyorum İnan bir sıkıntısı yoksa bisey olmamıştır insallah bir yeri agrisa ahlar büyük ihtimalle sen yinede gözlemle geçmiş olsun🌸
Ebrulideniz Gamzeburkan yaaa yazınızı görünce hemen yazmak istedim benimkide 21 aylık kızım aynı sanırsın erkek cocugu bu. Koltukların tepesi sandalyeleri yere yatırıom masaya çıkmasın diye orta sehpanın üzerine çıkması çamaşır sepetini ters çevirip ona öıkması koşması etmesi bu sırada da hep düşüo ayakta duruurrken bile yana dönüp düşüuor bilmem kaç kere kafasını çarpıo şükür iyi yani bişey olacak diye korkuom
eslem_2020 Naz0106 1 bucuk saati Gectı uyku saati gldi uyucam dye drenyo uyusam bsey olurmu acaba hcbsey yok guluyo konusyo
Naz0106 eslem_2020 Biz çok yaşadık bu durumu artık alıştık maalesef bu duruma bence birşey yok gibi ama içiniz rahat etsin diye yine bir doktora sorun isterseniz çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun 🤲🌺
Naz0106 eslem_2020 Benimde ilk çocuk böyle böyle tecrübe ediyoruz bazı şeyleri ancak yaşayarak. Rabbim size bağıslasın
Berenimoo Çok yüksek yerden düşmediyse 2 saat boyunca gözlemleyin, uyutmayın. Kusma, gözlerde kayma odaklanamama vs olursa doktora götürün. Geçmiş olsun.
Rubab_Mommy eslem_2020 Kizariklik şişlik yok demişsiniz.Gozlemleyin gozlerde kayma kusma falan olursa mutlaka doktora gidin.Cok gecmiş olsun
Gamzeburkan Ebrulideniz 17 aylık benimkide sanırım buda geçici bir dönem düşe kalka anlayacaklar zamanla düz yürürken bile düşüyor valahi elbet geçecek 😅 en önemlisi kafa darbeleri aman dikkat edelim Allah yaşatmasın küçük düşmeler olacak artık napalim