GizemUral Kizlar 4.5 aylik oglum var bu cocuk sanki uyumayi bilmiyor uyku yok dna sinda. Sabah 7de kalkip aksamin bu saatine kadar toplamda 3 saat uyurmu bi bebek. Uyutuyorum tam 1 saat ugrasiyorum yatitiyorm 10 dakika bile uyumuyor ya
Secuuss GizemUral sallayarak mı uyutuyorsunuz benm kızımda öle ben sğrekli sallıyorum uykusununalsın diye
Kuzeytoo GizemUral bazı bebekler uyku pozisyonu seçiyor . Değişik şekilde yatırmaları deneyin yastıklı yastıksız gibi aklınıza ne geliyorsa. Mesela yüz üstü yatmayı kesinlikle deneyin
minikmelegimmmm GizemUral benımkı de uyumuyor saat 7.30dan berı esnıyor ağlıyor ama uyumuyor bagırıyor sureklı 3.5 aylık atak mı acaba 🥺🥺
GizemUral Secuuss 3.5 yasinda oglum var ne mumkun ki surekli sallamak . Salliyorum uyuyor derin derin yatagina koyuyorum kalkiyor hemen
Secuuss GizemUral aa büyükmüş sizinki benm kızım 5 aylık bn sallıyorum mecbur bırakınca max 15 dk uyuyr uyanır
newmomdady Kuzeytoo yüz üstü yatirmayi korkuyorum allah korusun nefessiz kalir diye bezen uyanikken yapiyorum kafasini yastiga gömüyo cok korkuyom nefes alamiyo gibi geri ceviriyom
Kuzeytoo newmomdady refleksleri çok iyi bebeklerin yurt dışında sadece yüz üstü yatırıyorlar sadece burda korkuyoruz biz . Bence araştırın kime söylediysem farkını gördüler
NurrA İyice yorulduğundan emin ol oyala enerjisi bitsin uyusun sürekli de kontrol et baktın uyanmaya çalışıyor tekrar salla piş piş aç YouTube den yanına koy onunla uyusun