Fencimam Elmalı olanı aldım fakat bi çok yorumda ağır balık koktuğu yazmış ben elma kokusundan baska koku alamıyorum tadına baktım yağ hissi var balık tadıda alamadım. Ürünğn orijinalliğine nerden bakıyoruz
kenankaan Fencimam şöyle diyim, önce elma kokusu geliyor zaten, durdukça o koku geçiriyor ve balık yağı kokusunu alıyordunuz. Ben de içiyorum arada, önce o güzel tat var, sonra o his geçiyor ve buram buram balık kokusu gelmeye başlıyor
zeynepbalci Fencimam sorunuza soruyla karşılık vermiş olcam ama kaç aylıktan itibaren veriyoruz balık yağını
Baby_Mila Fencimam kesinlikle balık kokusu almıyorum ben elmalı bizimkide sadece elma aroması kokuyor ama garip bir şekilde ablamda balık kokuyor diyor kişiden kişiye değişiyor sanırım bu koku işi
AlpveHan Fencimam elmalıda bizde sıkıntı yaşadık ağır balık kokusundan yutma sorunumuz bile oldu şimdi tuttufrutti aromalı olanla devam ediyoruz çok mutluyuz bir de böyle sağlık ürünlerini eczanelerden alın internete pek güvenmeyin naçizane fikrim
Fencimam Mervbektas trendyol dan facedermo diye bir firmadan satın aldım. O firmadan d vitaminide alıyordum
Fencimam kenankaan kızım az önce tükürdü yüzüne döküldü ama halen elma kokuyor balık kokusu alamadım. Tuhaf bir koku var ama elma daha baskın
kenankaan Fencimam anladım. Zaten hemen geçmiyor o koku. Çocuklar kokuyu alıp mideleri bulanmasın diye fazla baskın bir koku var bence. Ben her seferinde değiştiriyorum, şu an tuttufurutti aromalı olan var, o harika mesela sakız gibi kokuyor
Baby_Mila Fencimam sorun olacağını sanmam çünkü bende tanıdığım eczaneden aldım balık kokusu almıyorum ki burnum keskindir güzel koku alır ayırt ederim kokuları bu balık kokusu alanların ki psikolojik olabilir
Keskeuyusamm Ben tutti frutti olanı kullanıyorum kızıma. Eczaneden aldım. Tam cevap veremeyeceğim soruna ama istersen instagramdan möllerse yaz orijinallik sorgulama için. Bir de bence bu tür şeyleri internetten alma.
F-Betul Fencimam Hepsi kokmuyor sanırım ben tutti furutti almıştım içerken sorun yoktu ama sonrasında felaket kokuyordu foruma yazmıştım biri limonlusunun korkmadığını söylemişti. Sonra ocean portakal aldım hiç kokmuyor ama mollers en iyisi eczaneden aldıysanız sorun olacağını sanmıyorum.
Fencimam F-Betul internet üzerinden sipariş ettim . Möllersin instagram adresine yazdım cevap bekliyorum