eslina23 İyi günler güzel anneler kızm 1 yıl 2 aylık orta kulak iltihabı olmuş ateşi çıkıyo serumlar takıldı ve sonra tamamen iştahı kesildi iştah için ne yapabilirim🥺🥺
Aysenur-Goktug eslina23 merhabalar belirtileri neydi acaba birde uyku sırasında yatar haldeyken devam sutu veya anne sütü verdiniz mi biberonla
Ayse_oyku eslina23 çok geçmiş olsun iştahsızlık için kan değerlerine baktırın derim önce demir eksikliği olduysa bu dönemde buda etkiler bide kulağında akıntı yoksa etrafıbızda anne sütü olan biri varsa bir iki damla damlatırsanız çok iyi geliyor
eslina23 Aysenur-Goktug evet denedim meme yi 4 aylıkken bıraktı mamayı da henüz yeni bıraktı ama genede vermek için ısrar ediyorum şişe devam sütü veriyorum aptamil 🍁
Flapjack Aysenur-Goktug Ben de gece yatarak emziriyorum ama başını yastıkla destekliyorum zararı olur mu acaba kulağına aklımı kurcalıyor bu durum
Aysenur-Goktug eslina23 peki uyku beslemesi mi yaptiniz acaba yani tam yatar pozisyonda mi verdiniz mamasını falan. Bu durumlarda orta kulak iltihaplı olur diyolarda o yuzden soruyorum
Aysenur-Goktug Flapjack hic bir fikrim yok ama tam yatar pozisyonda oluyormuş bu durum bende gece uykuda besliyorum o yuzden korkuyorum açıkçası insallah olmaz bisey
Flapjack Aysenur-Goktug basını yastıkla desteklemedigimde burnundan süt gelmişti demekki tam yutamadi ama yastıkla emzirdigimde böyle bir şey olmadı