aysglykaya Bebeğim 1 haftalık sütüm çok az geliyor bebeğim doymuyor mama takviyesi veriyorum devamlı gazı var ve mama verdiğim sütüm olmadığı için kendimi yiyip bitiriyorum 😢
Emsa aysglykaya su içiyonmu bol bol bak dere otu fln süt yapar iki litre fln su icmen lazim gunde yemegini ekmeksiz ye cirba ic corbalarina kimyon koy nanae yap ic kendin kizina da verebilirsin
Asafeymeninannesi aysglykaya Ne kadar çok emzirirsen sütün o kadar çok artar Çok emzirme, çok süt 😊 Bulgur pilavı, dereotu, kayısı hoşafı, helva süt yapar
Ervam5519 Canım soğan bulgur pilavı Rezene bana bu 3ü çok güzel süt yaptı bide tatlı türü şekerli şiteli çok yedim sende ye ama soğanı falan yedikten sonra kimyon iç gaz yapmasın
EzgiDuru aysglykaya neden acaba ? Benim bebegimde 1 haftalik oldugundan beri mama takviyesi aliyor ayni zamanda anne sutu bu kotu bir sey mi?
Helen EzgiDuru bence kötü birşey değil bende hem mama hem meme veriyorm bu arada mama similac veriyorum gaz yapmıyo ve çok güzel gaz çıkartırıyo. Köpürmüyo bile çok memnunum. Hatta bebeğim sadece sütümle doysa bile gece yatarken rahat etsin diye mama veririm.
Helen aysglykaya sakın bu durum seni üzmesin. Bebeğim şuan 37 günlük bende aynı şeyi yaşadm sütüm gelmedi mama verdm ama meme vermeye de devam ettim. Olabildğince memede tuttum arkasndan mama verip doyurdum.yaş üzüm dereotu ve doğal maden suyu içip sütümü artırdım. Memeden de hiç vazgeçmedi hala. Şuan sütüm allaha şükür geliyo hatta mastit oluyodum az kalsn. Sütüm artınca mama verme sıklığını düşürdüm yavaş yavaş en aza indiricem inşallah. Hatta okadar obur olduki memeden hiç vazgeçmedi. Sadece biraz sabırlı ol boşuna üzme kendini
Miniminnak aysglykaya hiç uzme kendini ilk haftalar oluyor alışma süresi bende verdim mama hastanede bile emmedi tutamadı göğüs yara oldu süt gelmedi vs şimdi 2 aylıgiz emiyor çok şükür
aysglykaya Helen eşime söyledim onu alacak bugün birde onu deniyelim bende aptamil kullanıyorum sanırım oda gaz yapıyor canı yandıkça kendimi üzüyorum
Sevnurr aysglykaya Canım emzirmeye odaklan zamanla sütün artacaktır saten. Bu şekilde kendini üzersen eğer asıl sütün olmaz. Bol bol emzir ara da da mama ver nolcak mama zehir değil ya mecbur kalınca veriyoruz. Bu şekilde üzme kendini her şey düzelecek merak etme. Emzir bebeğin uyudukca uyu bol sıvı hoşaf tüket daha iyi olacak emin ol