Onsubatikibinondokuz Bebekleriniz kaç aylık ve göz yaşları akıyor mu ağlarken kaç aya kadar akmaması normal ? Bileğisi olan varmı ?
Umayumayumay Onsubatikibinondokuz 2 aylık kucaktan inince şıkır şıkır akar gözyaşları 😅 kıyamam aklıma geldi şimdi
Ummus-kaan Onsubatikibinondokuz benim kızım mı fazla asabi aceba 25 günlükken gözünden yaş aktığını bilirim hâla öyle
Emsa Benim kizimda simdiye kadar bir aydir fln iste bi hucuk aydir dirt bes defa gordum ve her gordugumde icim eridi uc aylik daha simdide cok agladiginda bile goz yasi gelmiyor bazn icli icli aglayinca gekiyo
Onsubatikibinondokuz Emsa bizimse aynı sizin gibi 3 aylık ancak bi kaç defa gördüm göz yaşı oda damla damla ancak
Onsubatikibinondokuz [silindi] alla hallah bizimki 3,5 aylık 3 4 defa bacak gördüm gözünde yaş oda bi Kaç damla falan
[silindi] Onsubatikibinondokuz olur benimki katıla katıla ağladığı için erken açıldı galiba göz yaşı kanalları kolik yavrum, 😂
Onsubatikibinondokuz [silindi] benimkide sizin gibi ama çok nadirdir göz yaşı akıttığı 3 ay 21 günlük oldu
Onsubatikibinondokuz [silindi] işin o kısmı tabiki öyle ama gözden yaş akmaması da bir problemmiş o aklıma takıldı o yüzen sormak istedim kanal tıkanıklığı vs yazıyor internette kafam karıştı sizler göz testi yaptırdınız mı yaptırdıysanız kaçıncı ayda yapıldı ?
[silindi] Onsubatikibinondokuz daha yaptırmadım sanırım üçüncü ayda yapılıyor katıla katıla ağladığı zaman akmıyor mu nırmal ağlamada akmıyor benimkinin
[silindi] Onsubatikibinondokuz bir doktorunuza sorun bakalım merak ettim belki benimki erken açılmıştır
Onsubatikibinondokuz Ebruguslu garip benimkinde tık yok bakalım ne olacak 🤷🏻♀️ Umarım kötü biley yoktur
Ebrugmss Benim büyük oğlumun ilk gözyaşı 1 yaşında aktı, oda masajla. Evet akmaması problem. Şuan 2. oğlum 6 aylık. 2 kere aktı .