EMMYN Selamlar, bugün pozitif olduğumu öğrendim 3 aylık bebeğim var koku ve tat yok o kadar korkuyorum ki bebeğimin kokusunu daha alamam diye bu durumu yaşayan var mı ?
Musnil EMMYN bizde 3 bucuk aylığız 10 gün oldu pozitif çıkalı bende çok korkuyorum kızımı günlerdir kucağıma almıyorum ama o da pozitif anne baba pozitif olduğu için ben test yaptırmadım Bi kaç gece ateşledi peki durumunuz nasıl
Zeynepkubra61 EMMYN benim kizim 3 aylikken yakalandik delta idi atesini sık sık olcun kendinize cok dikkat edin bebeginiz eger emiyorsa normalden daha fazla emzirmeye calisin benim kizim 2 gun de 2 kez agrisi oldu ama 2cc yani 1 cay kasigi oluyor calpol veridim gecti ama si yine de olcusunu saglik ocagini arayip sorun ve ayrica kokusunu aliyorsun bir zaman sonra bir iki ay surer
EMMYN Musnil durumu iyi gibi biraz huzursuz eskisi gibi kucağıma alıp ilgilenmiyorum sanırım oda etkiliyor böyle olduğu için ağlıyorum sürekli bebeğime negatif enerji vermiş oldum 😢
EMMYN Zeynepkubra61 sık sık ölçüyorum aşırı yükselmedi henüz ama yorgun ve mutsuz Allah kimseye yaşatmasın hayatımız anında kötü olabiliyor
Musnil EMMYN benim bebeğimde öyleydi bende ilk 4 gün çok ağladım çünkü evime misafir bile kabul etmedim doğduğundan beri o kadar dikkat ediyordum sonra dedim Rabbim dermansız dert vermesin bol bol dua et ve doktorunuza sorun ıhlamur verin ben verdim ama doktoruma danışarak. Emmiyo benim bebeğim daha doğrusu covid olduktan sonra çok emziremesim yaklaşma ak adına