Findiginannesi Kizlar telefonum bozuldu. İphone den baska telefon kullanamam . Ama buyuk bir butce de ayirmak istemiyorum o yuzden ikinci el yedi plus alicam sizce mantikli mi
Deletedmom_36 Findiginannesi Ben 2 yildir 7 plus kullaniyorum cok memnunum gb yuksek benimkinin benim isimi goruyor.Esim degistirelim diyor ama benim icin yeterli☺️
Kalpsizim33 Findiginannesi ben 3 yıldır 6 s kullanıyorum bataryasını kendim değiştirdim kullanıyorum çok şükğr bir sıkıntı yok 2. El tanıdık birinden olursa daha iyi olur bence ben tanımadığım bir yerden 2. El güvenemem
Rubab_Mommy Findiginannesi Eşim 6 7 yildir kullaniyodu.Dayanikli iyi bi telefon.Cok eskimişdi gecen ay yenisini aldi
Bitikmomi Findiginannesi 4. Senemiz ben çok memnunum şükür hiç sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar sadece yüksek hafızalı bişey alın bence
Deletedmom_36 Findiginannesi Benim telefonumda hic bir skinti yok canim ne gibi bir skintidan bahsediyorsun?
Findiginannesi Deletedmom_36 Ben de bilmiyom canim herhangi bi sıkinti su sebepten bu telefonu alma diyebilecegin bi sey var mi anlaminda
cinarinannesiiii Findiginannesi bende 7 plus kullanıyorum çok memnunum tek sorun depolama alanı 😃 her iPhone da olan sorun