motherlove Bebeği yoğurt sevmeyen anneler nasıl vermeye çalışıyorsunuz ya da ben nasıl vermeliyim bilmiyorum yoğurt yerine ne verilebilir
Seyma_29_ motherlove çok üstelemeyin derim ilk başta kızım ağzına sürmedi ara ara tekrar verdim tadını unutturmadım bazen meyve ile karışım yaptım. Şuan yoğurt delisi diyebilirim
Coyness2020 motherlove Benim kızımda peynir sevmiyor arada veriyorum istemiyor çok takılmiyorum Allah’tan yoğurt yiyor sizde yoğurt yerine kefir deneyin onun yerine geçebilecek. Yada peynir 👍
Sifa2021 Benim kızım da sade sevmiyor içine az bir şey pekmez katıp veriyorum. O şekilde deneyebilirsiniz.
motherlove Sifa2021 pekmezle yoğurt aynı anda verilmesi doğru değilmiş ben de Bikaç defa öyle yaptım ama bunu duyunca vermedim artık
Deletedmom789 motherlove ilk etapta sade denettirirseniz daha iyi olur. Sonra siz kendiniz meyve katarsınız, mesela muzla çok güzel oluyor. Çilek vakti gelince çilekle de çok güzel olur. Altınkılıç güzel, maya alıp kendiniz de yapabilirsiniz
motherlove Deletedmom789 mayalamayı becerir miyim bilmiyorum bakalım olmazsa sade alıp muz koyarım içine
Deletedmom789 motherlove yaparsınız canım ❤️ ben de bir kere yaptım güzel oldu ama yoğurdu daha çok tercih ediyor benimkiler. Mayanın içinde tarifini de koymuşlardı
Splash-Splash-Love motherlove Meyveli verebilirsiniz. Ayı uyuyorsa sarımsak katıp biseyler ile verebilirsiniz.
Splash-Splash-Love motherlove Bilmiyorum benim oğlum alerjik olmadığı için 7. Ayda vermiştim hala veriyorum