Rukiye120755 Anneler merhaba bizim dururumuz çok yok açıkcası evde ne tür bir iş yapsam kazançlı çıkarım evlere gönderilen paketleme işi yapan güvenilir siteler bilen varsa yazabilir mi ? Çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim ya
Rabiamhmt Rukiye120755 bende arıyorum yapanlar lutfen bılgı verın ya ınternette yapanlara sordum asla cevap vermedıler
ikibabybirmom Rukiye120755 ben Bi ara çok araştırmıştım ama hiç güvenilir bı site bulamadım yani şöyle olabilir mesele senin oturduğun semtte iş alan birini duyarsın ancak öyle guvenebilirsin. Hele ki senden kapora isteyen siteler olursa hiç güvenme. Ben mesela Facebook’ta bulmuştum o ara oturduğum semti yazıp yanına evde iş falan yazmıştım bı ilan çıktı evlere boncuk işi verilir diye ararım bana yakınmış gidip görüşmüştüm ama aldığın para yaptığın ise degmiyordu o yüzden almadım yani sende boyle arastirabilirsin
Rukiye120755 Rabiamhmt çok istiyorum bnde bir iş böyle bulayım diye o kadar ihtiyacım var ki böyle birseye
Ftm_dmr11 Rukiye120755 Benim de ihtiyacım var bilen yazsın paketleme işlerine bakıyorum hepsi kapora istiyor valla şuan dolandırılacak durumda değilim 😂😂
Rukiye120755 Ilknuryksk amıgurini oyuncak yapabilirim ama işte nasıl Sarıcam nasıl edicem becerebilir miyim diye çok düşünüyorum çevremde yok öyle
Ilknuryksk Rukiye120755 yaparsın birkaç elinde hazır varsa fotoğraflarını çekip instgram sayfası açıp koy denemiş olursun
oykus El işi yeteneğiniz varsa bir şeyler yapıp dolap ve Instagrama koyabilirsiniz. Ben daha önce kanaviçe işlemeli havlu, bebek battaniyesi falan yapıp satmıştım dolapta.