Kuzunun_Annesi 26082014 ben ilk oglumda veriyodum doktorumda hastanedekilerde onermisti bunda da vercem.
Efe_nin_annesi20 26082014 bende poşet çay olarak vardı büyük bir fincanda kaynar suyla demliyordum 20 veya 30 cc biberona koyup soğutup veriyordum gerisini de kendim içiyordum
26082014 Efe_nin_annesi20 MerveAtalay @Kuzunun_Annesi çok teşekkr ederim dün eczaneye rezene almaya gitti eşim reçetesiz verilmiyormuş önceden veriliyormuş ama şimdi verilmiyor denmiş nasl alcm bilmiyorm
Efe_nin_annesi20 26082014 birde şey var canım humana hipp falan iyi geceler çayı diye Bi çay var onu da kullananlar oluyo onu da araştırıp verebilirsin bir de papatya çayı ben bu aralar onu da deniyorum
MerveAtalay 26082014 rezene anason ve kimyonu cay yap sende ic bebege de 2 cay kasigi ver hicbir zarari yok tersine gazi varsa cikarmasini sagliyor ve sakinlesyirici oldugu icin uyku veriyor ben dogdugundan beri uapiyorum
Kuzunun_Annesi 26082014 normal rezene cayimi receteli aliniyo? Ben dogum yaptigimda hastanede sey demislerdi. Kaynamis suyun icine rezene cayini bi iki koyun sonra cikarin koyu kivamda olmasin dedi oyle yapiyodum.
MerveAtalay 26082014 canim aktardan al ben o sekilde aldim kaynamis suya atiyorum 5 dk bekletiyorum suzuyorum.
MerveAtalay 26082014 rica ederim ama dedigim gibi anason kimyon rezene 3 unu al karistir bi kupa bardagi yapiyorum hepsinden birer tutam atiyorum cok atma acı olur. Cok o sekilde kurtuldum gaz sancisindan uykusu duzeldi ve cok guzel sut yapti
26082014 MerveAtalay kesinlikle deniycem bunu yarın hemn alıcam ben en çok uyku istiyorm uyumuyo uyumak istemiyo ne gece ne gündüz
Uras behrem nasıl fark ettiniz peki daha sonra sallamayıp naptınız Benim bebrğim de 3. Ayına girecek saatlerce sallıyorum 5 dk uyuyup bağırarak uyanıyor 😔
Senayyy 26082014 gazı vardır o yüzden huzursuzdur gaz masajı yap gaz damlası al rezene sen iç sütünden geçer bide kimyon iç kendin yemeklerinede kat
26082014 Senayyy gaz ilacımız var ve gayet iyi geliyo doymuyomu desem sağlık ocağımız Herşeyi iyi dedi napcamı bilemiyorum zombi gibi dolanıyom öle