Prensinannesiu Bebeğim 13 günlük oldu bu güne kadar 2-3 saatte bir uyandırıp emziriyordum, ne zamana kadar böyle yapacağım? Kendisinin uyanmasını beklesem olmaz mı?
Merveensarelisa Prensinannesiu daha 13 günlük çok küçük kırk gün böyle devam etmesi lazım iki saatte bir
Yasemin38 Prensinannesiu daha küçük canım 1.5 2 saati geçirmeden emzirmelisin. Açlık kan şekeri düşerse uzun süre uyumasına sebep olur. Sık sık emzir
Esen_grbzz Prensinannesiu canim benim bebeğimde 25 günlük artık geceleri kendisi ağlıyor genellikle yada alarmım açık her ihtimale karşı 3 satte 1 emziriyorum uzmanla 1 2 satte emzirin ama 3 saati geçirmeyin diyor zaten
Prensinannesiu Yesim-1 bezini aç altını ıslak mendille sil canım, ayağını avuştur ellerini aç benim ki bunlarla uyanıyor
Rabia6025 Bebekleriniz ortala kaç saat uyuyor acaba 21 günlük benim kızımda öksürük oldu şuan uykuları azaldı
Yesim-1 Prensinannesiu ah canım sorma hepsini yapıyorum sinirden oturup ağlıyorum artık doktora söyledim bu gün üstünü soy dedi ne yapmadım uyansın diye ama ne fayda kan şekeri düşmesi diye bazen biberon bazen enjektör ağzına tıkıp besliyorum
Ecemsu95 Kızlar benim bebeğimde 18 günlük koca gün uyumuyor emiyor öylece duruyor normalmi Allah aşkına yardım edin 6 saat boyunca uyumuyor bezini değiştiriyorum emziriyorum hep bakiniyor
Yesim-1 Ecemsu95 bizimki uyuyor uyanmıyor uyumasın diye elimden geleni yapıyorum bide sarılık var fototerapi aldı napcam bilmiyorum