Elaufuk Kızlar merhaba benim malum meme ucu çatlağım oldu ve biraz daha ilerleyip kanadı bu şekilde emzirem varmı yada naptınız böyle bişeyle karşılaştığınızda?
Anneumudu Elaufuk 3aydır öyleyim lanolinden ayva cekirdeğine gümüş kapaktan Hindistan cevizi yagına kdr herseyi denedim geçmiyor balmumu sldım bide onu denicem
gkucukkaya Elaufuk tahinin yağını sürün, biraz beklemiş tahinin yağı çıkar ya iyi geliyor, onunla beraber ayva çekirdeği, lansinoh krem tek geçerim
482919 Anneumudu zeytin yağını ısıtın soğuduktan sonra onu sürün o iyi geliyor arada bebeğiniz uyurken göğüslerinizi havalandırın
Ahsen2019 Anneumudu ben de 3 ay çektim başından beri gümüş kapak kullandım ama beni asıl mahveden oymuş bilemiyorum herkese iyi gelmiyor demek ki . Avent göğüs Kalkan’ı kullanır kullanmaz hemen iyileşmeye ve acım dinmeye başladı.
TuanaMiray Anneumudu travazol sürdüm ben emzirme den önce bolca yıka ama onun faydasını çok gördüm bide aynı Sefa kremi var onu kullanmıştım
Anneumudu 482919 onuda yaptım canım fayda etmiyor sanırım genetik annem kardeşimde de bende de 1 yıl cekmiş sonra dayanamamış memeden ayırmış
Balbebek_Egemen Elaufuk emzirdim ve hiç bir krem fayda etme iyileşme süresini uzattı tam tersine ve ağlayarak emzirdim emmesi bitince akan sütle sildim hep ve kuru kalması lazım göğüs pedi kullandm
Userss Elaufuk bendede ayni sorun var geçmedi neler yaptıysam artık kenarlardan sarı sarı iltihap akıyordu doktor emzirmiceksin sütünü sağacaksın elinle sagma makinesiyle de değil biberonla vereceksin bi süre dedi antibiyotik yazdı bende bugün alıp başlıcam bakalım bide bana bepantol onarıcı bakım kremi verdi
Anneumudu Ahsen2019 ya evet gümüş kapakta hep nemli kalıyor nasıl iyi geliyor anlamadım nemli olmaması lazımmış iyileşmesi için
Gksaksl Elaufuk Benim öyleydi ve ağlayarak emzirdim çok zor oldu benim için bazen oldu acıdan emzirmek istemedim ama dayandım emzirdim. Soğan suyu sürdüm olmadı lansinoh krem ztn doğumdan önce başlamıştım işe yaramadı bende avent kalkan kullandım oda işe yaramadı. En son gümüş kapak aldım olursa alırım diyodum pahalı çünkü ve işe yaradı takmaya başladığımdan 2 3 saat sonrasında hemen acıyı ağrıyı azalttı hala takıyorum çok memnunum.
Userss Elaufuk benimde çok kanıyordu baya çatladı yarıldı göğüs pedleri hep sapsarı oluyordu doktor artık augmentin 625 ilk yazdı o yaralardan bi bakteri girerse sut kanalların iltihaplanır emziremezsin dedi
TuanaMiray Anneumudu dene bakalım canım inşallah fayda eder bide sudyen kullanma geceleri yatarken sadece atlet giy yada hiç giyme hava alsın devamlı uçlarını ılık suyla yıka