Aysenur-Goktug nesekaan ben doğduğu ilk andan beri hiç sallamadim. Sallayarak bunu ona anneler alistiriyo yoksa bebek böyle biseyin varlığını bile bilmez altinci ayında odalari ayırdım suanda 13 aylik hersey yolunda gidiyor sukur
Rukiye20 nesekaan bende 1 yaşına kadar salladım sonra kendi kendine istememeye başladı şimdi ya beşiğine atıyorum oynayarak kendi uyuyor ya da yatakta yanımda kendi uyuyor ama bir yere gidince zor oluyor
CemreCn 9 aylıkken uyku eğitimi verdim şuan 15;aylık ne zaman yanima yatirsam o şekil uyur kalır şükür gece biz yatarkende öyle ortamiza alırım uyur kalır hep
Hayriye1410 CemreCn nasıl verdiniz acaba ücretli bir eğitim mi kendiniz mi ? Bebeğim 9 ay 11 günlük ve uyku konusu ikimizi de çok yıprattı
nesekaan CemreCn baska bi yere gıdınce nasıl uyutuyorsunuz gunduzlerı benım oglumda 12 aylık evde sorunsuz kendı basına yatgında kendı uyuyor ama baska yerde uyumuyor evı ıncelemekten farklı ortam vs derken uyumuyor
CemreCn Beautifulmom biryerden almadım YouTube’dan uyku eğitimi videolarına baktim araştırdım kendim uygulamaya çalıştım şükür kızımda uysaldi çabuk alıştı
CemreCn Hayriye1410 YouTube dan uyku eğitimi videolarına baktim uyGuladim kendim verdim uyku egitimini
nesekaan Aysenur-Goktug benım oglumda 12 aylık 4.ayından itibaren yatagında uyku arkadasıyla oynayıp uyuyor amaa bı yere gıdınce uyku saatıne denk gelınce uyutmakta zorlanıyorum sız baska yerde nasıl uyutuyorsunuz
Hayriye1410 Aysenur-Goktug ben de sallamaya karşıydım bebeğim aşırı gazlı bir bebekti ve hiçbir şekilde sakinleşmiyordu kayınvalidem salladı rahatlasın diye ve gerçekten rahatladı öyle alıştı ve bir daha vazgeçiremedim keşke kendi uyuyabilse
Aysegulsvg Aysenur-Goktug odayı nasıl ayırdınız kızım 8 aylık ve emiyo gece 27382929 kes kalkıyo bi iki kere denedim kendim yoruldum yane durmuyo da zaten
Birkullanici nesekaan eskiden emzirerek uyuturdm biyere gittğimiZde , şimdi gündüz uykusu uyumasada oluyor ama gecebkarnıma uzanıyor pışpışlıyorım hemen uyuyor
tugceyildiz 4 aylıkken uyku eğitimi verdim 20 aylık hala sallanmadan uyuyor. Ama oğlum 6 aylık ona veremedim uyku eğitimi 😑
Birkullanici nesekaan ben uyku saatlerinde öıkmıyordum . İzne çıktığımızdada hep uyku düzenimiz altüat olurdu
Aysenur-Goktug Hayriye1410 kolik bebeklere karşı bisey diyemem gercekten zor oluyorlar insan ne yapacağını şaşırıyor hele bide ilk bebekse🙏