Candanotemm Doktorlar gece kaka olmadığı sürece bez değiştirip uyku bölünmemesini söylüyor sizler nasıl yapıyorsunuz?
Mrs_Mert Candanotemm 25 aylık kızım. Gece kaka yapmayı bıraktığından beri bir de taşma olmazsa değiştirmiyorum.
benaslindayohum Candanotemm bizim uyumamiz 2yi buluyor o yuzden yatmadan degistiriyorum gunduz 12ye kdar da uyur almam altini cunku çıt sesi ciksa uyaniyor hemen bizim kiz geceleri hic kaka yapmiyor cok şükür simdilik boyle uyaninca yapıyor 5.5 aylık
Alyabebek34 Candanotemm Bizimkinin uykusu düzenli yatağa getiriyorum emziriyorum altını değişip uyutuyorum uyuyorsa uyandırmıyorum uyanmasını bekliyorum
emirinannesii Bebeğimin gece uykusu cok güzel ben kaldırıp değiştiriyordum ama artık değiştirmiyorum uykusu bölünüyor 3,5 aylık
Candanotemm emirinannesii bizimde öyle 5 aya kadar top atsan uyanmadı gece değiştirirdim ama artk benim yatakta döndüğümde bile uyanıyor tekrar uykuya geçmesi de kabus gibi
Candanotemm Smyy61 sabah ortalama kaça kadar duruyor. Bende değiştirmeyi bıraktım ama pişik sorunu hafif yokluyor
Metehan123 3 aylik oldugunfan beri kaka yapmadigi sirece degistirmiyorum zaten zirt pirt uyaniyo gece uykusu yok 1 saat de olsa uyudugunda beziyle ugrasmiyorum
Candanotemm kurkmantolumadonna o dönemlerde deliksiz uyurdu kızım.şimdi atak dönemi diş derken eski halinden eser kalmadı
fgnrcp2704 Candanotemm İlk iki ay degistiriyordum baktım uykusu aciliyo çok zor uyutuyorum artık kaka yada tasma olmadığı sürece değiştirmiyorum 3 buçuk aylık oldu
Nesrincente Candanotemm aksam yatmadan bı alıyorum 9 a dogru bıda sabah alıyorum uyanınca. Ama ilk dogdugunda alıyordum uykusu acılmıyodu bez sızdırıyordu ustune geçmesşn diye alıyordum sımdı bez sızdırmıyor sonunda buldum dogru bezı o yuzden gece hıc baknıyrm bıle
Candanotemm Eylusunannesiii kaç aylık bebiş canm. En fazla ne kadar degistirmiyosun. Kızım pişik olmaya hemen hazır bizde mi sorun var acaba
Eylusunannesiii Candanotemm 10 aylık ☺️ 6-7 gibi uyaniyor zten o zaman degistiriyorum emzirip tekrar yatırıyorum. Kakali olunca kizimdada oluyo pisik canim hemen aninda degistirmezsem mahvoluyor
Candanotemm Nuray23 pişik olmaya çok yakin hemen kızarıyor ben mi hata yapıyorum diye sorayım istedim