Merakliduygusall Kızlar bugun 4.günümüz fakat hala acayip şekilde gaz problemi yaşıyorum ve ameliyat yeri acayip agrıyor sizler nasıl baş ettiniz? Bebeğimi kucagına koyamıyorum bile
Mimoza_cicegi Merakliduygusall Bnimde bir hafta ameliyat yerim feci şekilde yanmıştı yastık koyup koltukta düz şekilde uyuduğumu biliyorum ama bir hafta sonra birşey olmamış gibi oldum şükür bebeğimi kucağıma aldım emzirdim zor olsada geçer bu günlerinizde inşallah
IceLady Merakliduygusall hareket edin evin içinde bol yürüyüş gazlı kafeinli seylerden uzak durun ve bol su için
Seda60199 Merakliduygusall 5.günden sonra iyice azalıyor acılar katı yeme 10 gün bence kabız olma bol bol kemik sulu çorbalar iç
Merakliduygusall Mimoza_cicegi çok zor geliyor şuan kucağıma alıyorum ama gaz sancımdAn kıvranırken bebeğim bile korkuyor
kuzey-21 Merakliduygusall 10 gün sonra kendime geldim valla ne hapşırma öküsürük gülme gaz hepsi felaketti
Ebrualimolla Benim ilk gün çok ağrılarım oldu, ama sonra aya kalktıktan sonra herşey çok kolay ilerledi. 6 gün iplerimi cektikten sonra artık eskisi gibiydim. Sezeryanı kendi isteyimle yaptırdım çokta memnun kaldım. Yarayın ustune bişey kullanıyormusunuz
Merakliduygusall Ebrualimolla vallahi şuan kullanmıyorum doktorum bi tane krem verdi conttatubex ama 7.günden sonra kullan dedi henüz başlamadım
Yclcnbz Merakliduygusall benim de aynıydı o ağrılar. Çok zorlandım çok kötüydü anca geçiyor 20 güne falan. Kesi yerinin üzerinde şişlik vardı geçmiş sayılmaz 3,5 ay oldu