Merveayazz Dün oğlumu parkta kedi çizdi az bişey. Neyse hastaneye gittik kuduz aşısı için 4 doz sanırım ilk dozunu oldu ama dünden beri Bi garip gece ateşlendi doğru düzgün uyumadı. Aşıdan mı oldu acaba kalan dozları yaptırmasam sorun olur mu ki
614408eoa Merveayazz bn o asıları kac defa vuruldm cnm koca kadınım bnada agır gelirdi tedbir amaclı vuruyolar biraz zorlar ama mutlka vurulsn
IceLady Merveayazz kedi çizdi diye aşı yaptırmanız ilginç geldi. Batikon kolonya tarzı bıseyle silseydiniz yeterli
kenankaan Merveayazz kuduz aşısı önemlidir aman ihmalmetmeyin, geri dönüşü olmayan bişey. Eğer ısıran tırmalayan hayvanı 10 gün takip edebilirseniz ne ala, ama sokak hayvanlarını takip zor. Beni de tırmalamışlardı 5 doz aşımı oldum. Kuduz diğer hastalıklara benzemez
kenankaan IceLady sağlıkçılar kolonya önermiyor, ilk müdahalede kalıp sabunla bol köpürterek yıkamak lazım diyorlar. Başıma geldi oradan biliyorum. Ben de kolonya dökmüştüm. Kedi tırmalaması diyip küçümsememek lazkm, ufak cocuk bu kuduz da tehlikeli bişey.
MeteNaz IceLady eğer aşısız sokak kedisiyse böyle bir ihtimal var. O yüzden aklınızda bulunsun çizik diyip geçmeyin eğer hayvanda varsa çiziktende geçer
Merveayazz IceLady kolonya ve antibakteriyel mendil ile sildim zaten aşı ne zaman yapılıyor ki anlamadım herkes yaptır derken siizn böyle demeniz enteresan
kenankaan Merveayazz bana da ilk dedikleri oydu. Ben de kolonya döktüm alkol yeterli değil mi demiştim de, kuduzda alkol değil sabun lazımmış.