Uzun zaman sonra forumda içimi dökmek istedim çünkü anlatabileceğim bi arkadaşım yok gelin geldiğim bu şehirde. Hiç yok değil var ama ikisininde bebekleri var birde üstüne ben dertlerine dert eklemek istemediğim için anlatmıyorum.. Ama artık çok daraldım..
11 aylık olucak kızım 5 gün sonra. Babannesi bakıyor ben çalışıyorum 4’te bitiyor mesaim (şimdilik-süt izni) 4’ten sonra ben ilgileniyorum ama 9’da uyuyor zaten kısıtlı anlarımız var. Bu sebepten midir nedir babannesinden bana gelmiyor.. Ona bağlanmış durumda.. Anlıyorum bütün gün o ilgilendiği için ona bağlandı ama zoruma gidiyor işte yinede anne olarak😔 Ben işten geldiğimde bir heyecanlanıyor, koşar adımlarla geliyor, gülüyor, oynuyoruz falan ama sıkılmaya başladığında yada babannesini gördüğünde ona açıyor kollarını..😔 Beni annesi olarak görmüyor mu acaba? Ben mi yeterince ilgilenmiyorum, ben mi eksiğim? Ne zaman bana sarılıcak, kollarıma atlıcak? Haftasonları evimizdeyken herşeyiyle ben ilgileniyorum. Babası izinliyse evdeyse benden ona gitmek istiyor babannesine yaptığı gibi.. Sanki ben doğurmadım😔 Sanki ben hiç yokmuşum gibi😔😔😔